Immo Hekelgem

Hekelgem is de grootste deelgemeente van Affligem, gevolgd door Essene en Teralfene. De inwoners staan bekend als de Hopboeren, naar de vroegere hopteelt in de regio. De goedlachse Hopboeren genieten in Hekelgem van sport, cultuur en de typische bourgondische levensstijl. Hoewel klein en minder bekend, is de groene gemeente vlot bereikbaar vanuit alle grote centrumsteden.

De immo in Hekelgem telt heel wat verborgen parels die perfect passen bij het innemende karakter van de gemeente. Benieuwd naar meer? Bij Immo Accenta vind je de interessantste huizen en appartementen in Hekelgem.

Immo Hekelgem

Hekelgem is de perfecte plek voor iedereen die in een gezellige, groene gemeente wil wonen, maar toch alle faciliteiten binnen handbereik wil. Dankzij de nabijheid van grote steden zoals Affligem en Aalst, ben je in een wip in de buurt van een tof restaurant, een leuke culturele uitstap of een gezellig dagje shoppen. Daarna is het heerlijk thuiskomen in een landelijke omgeving waar je geniet van rust, omringd door prachtige natuur.

De plek waar je je thuis wil maken, dat is een bijzondere plek! Hekelgem biedt heel wat moois, waaronder heel wat interessante panden. Als ervaren vastgoedspecialist met ruime kennis van de streek helpen we je graag verder om je nieuwe thuis te vinden.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Hekelgem

In hartelijk Hekelgem is het gezellig wonen. Het vastgoed is er begrijpelijk gegeerd. Ons portfolio is er breed en divers, met woningen en appartementen te koop. Ook voor handelspanden, bouwgronden of garages kan je bij ons terecht. Op zoek naar je droomwoning? Je vindt ze misschien wel in ons aanbod immo in Hekelgem!

Bekijk ons aanbod te koop in Hekelgem.

Vastgoed te huur in Hekelgem

Een huis huren in Hekelgem behoort uiteraard ook tot de opties. Ook wie op zoek is naar een appartement te huur in de streek helpen we graag verder. Bekijk daarom alvast ons aanbod voor alle immo te huur in Hekelgem, in de dorpskern of daarbuiten. Vastgoed is er charmant, landelijk en met alle faciliteiten in de buurt.

Bekijk ons aanbod te huur in Hekelgem.

Jouw vastgoed in Hekelgem verkopen?

Liever je immo in Hekelgem verkopen? Ook daarvoor kan je bij Immo Accenta terecht. We helpen je met een snelle, vlotte verkoop, dankzij onze expertise en ervaring in de regio. Ben je daarna op zoek naar een nieuwe thuis? We staan ook dan voor je klaar. Maak alvast een afspraak voor een vrijblijvend gesprek of vraag een waardebepaling aan voor je pand, want dat is de eerste stap naar een succesvolle verkoop!

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling