Onze troeven

Onze troeven

Bij elke opdracht zet Immo AccentA zijn beste beentje voor. Daarom zetten ze geĆÆndividualiseerde websites op per pand, om de woning nog meer in de kijker te plaatsen. Bovendien zorgt het team voor levensechte beelden, renders genoemd, die de mogelijkheden van een woning weergeven na eventuele verbouwingswerken. Geen enkele vraag is hen te veel en ze staan dan ook steeds voor jou klaar. De juridische en bouwtechnische knowhow onderscheidt AccentA grondig van andere kantoren. Hieronder vind je hun 4 sterkste punten:

šŸ§Ā Persoonlijke aanpak

Immo AccentA begeleidt jou bij elke stap in het (ver)koop- en (ver)huurproces, met een persoonlijke aanpak. Van zodra er een overeenkomst is, start Ć©Ć©n van hun experten een individueel dossier op. Een correcte en objectieve dienstverlening staat daarbij voorop. Je komt nooit voor negatieve verrassingen te staan. Je weet welke afspraken en voorwaarden er gelden. De service die vastgoedkantoor AccentA biedt gaat verder dan louter verkoop of verhuur. Ook de begeleiding tot en met de akte is een belangrijke troef: expertise met betrekking tot de lening, eerstelijnsbijstand bij problemen en de overname van verschillende tellers. Elk dossier is een dossier op maat, met persoonlijke begeleiding.

šŸ§ Met kennis van zaken

Iedere collega bij Immo AccentA genoot een professionele opleiding in vastgoed, en heeft bijgevolg een eigen BIV-nummer. Vastgoed verkopen is niet altijd even evident. Daarom is het belangrijk je te laten bijstaan door professionelen met kennis van zaken, zowel op juridisch als op bouwtechnisch vlak.
Maar omgekeerd is die kennis even belangrijk. Wil je je droomhuis aankopen, maar weet je niet goed waarop je juist moet letten? Vertelt de vastgoedmakelaar aan de verkoopzijde wel alles? Schakel dan zeker een aankoopadviseur in die jou bijstaat met deskundig en onafhankelijk aankoopadvies. Voor meer info klik hier.

šŸ¤ Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een goede relatie. En dat geldt ook in de vastgoedsector. Je moet op je beide oren kunnen slapen wanneer je van plan bent je huis of appartement te verkopen of te verhuren. Er komt namelijk heel wat bij kijken, en de taak van Immo AccentA bestaat erin om de klant te ontzorgen en alle administratieve taken uit handen te nemen.

ā°Ā Flexibiliteit

Naast stressbestendigheid, discretie en menselijkheid, staat flexibiliteit hoog bovenaan het lijstje van eigenschappen die een goede vastgoedmakelaar moet bezitten. Het kan soms snel gaan, en dan is het belangrijk dat je als makelaar als de bliksem kan schakelen. Immo AccentA staat steeds klaar voor haar klanten: tijdens de werkuren, weekavonden en zelfs in het weekend. Geen enkele vraag of telefoon is hen teveel en de agenda wordt met plezier omgegooid wanneer de situatie daar naar vraagt.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling