Aankoopadvies

“Risico ontstaat door niet te weten wat je doet”

Een huis kopen doe je niet elke dag. Het is dus logisch dat je niet altijd even goed weet waar je nu juist aandacht voor moet hebben.

“Risico ontstaat door niet te weten wat je doet”, zei zakenman Warren Buffet ooit. Belangrijke beslissingen neem je natuurlijk het liefst goed voorbereid, met kennis van zaken.

Immo AccentA biedt daarom de nodige hulp bij het aankopen van jouw droomwoning. Met de dienst ‘aankoopadvies’ kom je niet voor negatieve verrassingen te staan. De aankoopadviseur begeleidt jou doorheen het aankoopproces en staat jou bij met onafhankelijk en gedetailleerd advies.

Een verkoper schakelt voor zijn verkoop een makelaar in die zijn belangen behartigt. Dan is het toch vanzelfsprekend dat jij als aankoper hetzelfde doet?

Immo AccentA biedt drie modules aan volgens de wensen van de klant:

✔ Module 1: deze basismodule houdt een bezichtiging in van het pand, waarbij de aankoopadviseur onder meer wijst op belangrijke aandachtspunten en uitleg geeft over de constructie en omgevingselementen.

✔Module 2: deze module omvat module 1 en wordt uitgebreid met een onafhankelijk schattingsverslag. Daarbovenop komt een grondige analyse van de administratieve en juridische parameters van het onroerend goed.

✔ Module 3: in deze module staan de onderhandelingen met de verkopende partij centraal. De bedoeling is om tot de meest interessante prijs te komen en je te begeleiden tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst of compromis.

Wil je meer weten over de verschillende modules en hun kostprijs? Klik hier en contacteer vrijblijvend de aankoopadviseur van Immo AccentA.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling