Ons team

team

Over Immo AccentAEr was eens

Een charmante hoeve in het landelijke Geraardsbergen. Daarmee begon, in 2000, het vastgoedverhaal van Immo AccentA. Zaakvoerder Kurt Muylaert investeerde in enkele fraaie panden en rolde vanuit zijn liefde voor projectontwikkeling in de boeiende wereld van vastgoed. En zo geschiedde.

Immo AccentA, de betrouwbare partner in elke fase van jouw levensverhaal

Immo AccentA legt graag het accent op enkele belangrijke bedrijfswaarden: op hun eigen manier zorgt het team voor een A-tot-Z begeleiding van de klant. En die handelswijze kan getypeerd worden als discreet, correct, geduldig, maar ook menselijk. Voor vastgoedkantoor AccentA is niemand een nummer, maar wel een persoon die het huis van zijn grootouders verkoopt, een appartement te huur wil aanbieden aan een jong koppeltje, een vastgoedinvestering wil doen voor zijn kinderen, noem maar op. Ieder heeft zijn verhaal, en AccentA is daarbij jouw ideale vastgoedpartner. Hoe zij te werk gaan lees je hier.

Dynamische vastgoedkantoor

Vastgoedkantoor AccentA kende de laatste jaren een aanzienlijke groei. Daarom kwamen er nieuwe enthousiaste krachten bij met elk een BIV-erkenning. Al snel breidde het kantoor in Affligem uit. Niet alleen Affligem vormt het werkterrein van Immo AccentA. Ook Aalst, Herne en Ninove zijn strategisch interessante plekken, waarmee de vastgoedzaak het volledige Pajottenland bestrijkt. De laatste jaren wint het team ook in Brussel aan terrein en schiet het aanbod daar de hoogte in.

Van een gezellige rijwoning tot een riant landhuis

Het AccentA-team achter de twee vastgoedkantoren gaat in elk project tot het uiterste. Immo AccentA richt zijn pijlen voornamelijk op residentiële panden, en stelt daarbij telkens een correct en volledig verkoopdossier op. Vervolgens wordt de publiciteitsstrategie bepaald, afgestemd op de doelgroep en in functie van het teverkopen of te verhuren goed. Om het pand zo goed mogelijk in de kijker te zetten gebruiken ze verschillende publiciteitskanalen: geschreven pers, websites, social media, enzovoort.

Bovendien beschikt Immo AccentA over een waardevol klantenbestand waarnaar op regelmatige basis de allernieuwste aanbiedingen persoonlijk worden toegestuurd. Om de troeven van de woning in de verf te zetten, zorgt AccentA voor kwalitatieve, sfeervolle en waarheidsgetrouwe foto’s. Ook weer afgestemd op het goed. Want zo kan een knusse woning nood hebben aan sfeervolle foto’s, of heeft een leegstaande woning foto’s nodig die duidelijk de ruimte weergeven. Uiteraard is er niets beter dan een levensechte bezichtiging. De interactie met de klant vinden ze dan ook enorm belangrijk. Tot slot ontzorgt Immo AccentA de klant door de begeleiding en afhandeling van de verkoop tot en met de authentieke akte. Denk daarbij aan alle administratieve handelingen op vlak van overnames van elektriciteit, aardgas en water.

Blijf op de hoogte

Gratis Waardebepaling