Immo Affligem

Op de rand van Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant vind je de gemeente Affligem. Op een steenworp van centrumsteden Aalst, Brussel en Gent en perfect bereikbaar vanuit alle uithoeken van het land, is Affligem een geliefde plek om vastgoed te kopen of huren. Als je op zoek bent naar immo in Affligem, kan je rekenen op Immo Accenta. In ons aanbod vind je alle types immo in Affligem, zoals huizen te koop en appartementen te huur, maar ook garages, handelspanden en meer.

Immo Affligem

Tussen het Pajottenland en de Brabantse Kouters ligt Affligem. De grote troef van Affligem is de ligging. Er zijn weinig gemeenten zo centraal gelegen die toch barsten van groene natuur. Te voet of met de fiets ontdek je de hele streek, maar ook met de auto is Affligem een strategisch knooppunt voor het hele land. Het aanbod immo in Affligem is divers, gegeerd en interessant! In het aanbod van Accenta vind je de mooiste appartementen en huizen te koop in Affligem.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Affligem

In ons aanbod vind je niet alleen woningen te koop in Affligem. Ook appartementen te koop, net als interessant gelegen handelspanden en garages kan je in onze catalogus terugvinden. Het vastgoed te koop in Affligem is veelzijdig. Zo vind je er charmante woningen in het groen, maar ook hippe appartementen of nieuwbouwwoningen in de dorpskern.

Bekijk het aanbod aan immo te koop in Affligem

 

Vastgoed te huur in Affligem

Op zoek naar een woning te huur in Affligem? Immo Accenta helpt je de perfecte plek te vinden. We gaan op zoek naar de mooiste en interessantste panden in Affligem en omstreken. In ons aanbod immo in Affligem vind je nog veel meer, want je kan uiteraard ook een appartement huren in Affligem.

Bekijk het aanbod aan immo te huur in Affligem

Jouw vastgoed in Affligem verkopen?

Heb je immo in Affligem te verkopen? Ook dan kan je bij Immo Accenta terecht. Niet alleen zijn we perfect thuis in de streek, we hebben ook jarenlange ervaring met vastgoed in Affligem en de omliggende regio. Je kan alvast een waardebepaling aanvragen of meteen contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We staan je bij van A tot Z in de verkoop van je woning, appartement of ander type vastgoed, met als laatste stap de bubbels!

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling