Immo Essene

Essene (Eskern voor de locals) is een groene deelgemeente van Affligem. Genesteld tussen Aalst en Asse is Essene vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Aan de rand van het Pajottenland pakt Essene uit met groene natuur, een boeiend cultureel leven en een warme, verwelkomende sfeer. Immo in Essene is net zo charmant en solide als de  inwoners.

Zelf geïnteresseerd in immo in Essene? Bij Immo Accenta vind je de mooiste huizen en appartementen in het warme Eskern.

Immo Essene

Essene is een charmante, dorpse gemeente met een boeiende historiek en  bruisende folkloristische activiteiten. Zo is de jaarlijkse Sint-Antoniusviering in januari steeds een gezellig dorpsfeest. De levenslust van de Essenaars is niet verwonderlijk. De gemeente is immers omringd door groene natuur. Zo is het Pelinkbos een prachtig plekje om te wandelen en de batterijen op te laden. Dat Essene een warme gemeente is, hoeft niet te verbazen. Zo is er de troostplek van Land van Troost in het midden van rustgevend groen, opgezet door Marlon Grobben, Essenaar met een warm hart.

Wil je zelf ook genieten van al het moois dat Essene te bieden heeft? Immo in Essene of fusiegemeente Affligem is misschien wel exact wat je zoekt.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Essene

Met een vastgoedkantoor in Affligem kennen we de streek als geen ander. Ons aanbod immo te koop in Essene is daarom gevarieerd, interessant en veelzijdig. Van statige herenhuizen en charmante vierkantshoeves tot gezellige appartementen en knusse rijhuizen. Zoek je een (nieuwbouw)woning te koop in Essene? Neem alvast een kijkje in ons aanbod.

Bekijk ons aanbod te koop in Essene.

Vastgoed te huur in Essene

Op zoek naar een leuk appartement te huur in Essene? Of misschien is een huurhuis in Essene wel precies wat je zoekt? In ons aanbod vind je de perfecte woning om je nieuwe thuis te maken. Zoek je meer immo in Essene, zoals handelspanden of garages? Bekijk ons aanbod of neem gerust contact op om je wensen te bespreken.

Bekijk ons aanbod te huur in Essene.

Jouw vastgoed in Essene verkopen?

Als makelaar is het niet alleen onze job, maar ook ons groot plezier om je een nieuwe thuis te helpen vinden. Ook met de verkoop van je vastgoed in Essene of ergens anders helpen we je graag. Dankzij onze lokale kantoren zijn we helemaal thuis in de streek. Vraag alvast een vrijblijvende waardebepaling aan of neem contact op. We kijken ernaar uit!

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling