Immo Moorsel

Het bruisende Moorsel, een van de vier Faluintjesgemeenten, is klein maar fijn. Het dorp pakt niet alleen uit met culturele activiteiten die tot ver over de dorpsgrenzen bekend zijn, maar ook enkele toonaangevende familiebedrijven vinden er hun thuis. Het is er heerlijk rustig wonen, want ook de immo in Moorsel laat van zich spreken. Charmant, veelzijdig, dorps en vlot bereikbaar. Immo Accenta heeft een mooi én gegeerd aanbod van immo in Moorsel, met appartementen en huizen te koop of te huur en interessante bouwgronden.

Immo Moorsel

Je bent in Moorsel wanneer je de heerlijke koffie van Maeskes Roem ruikt, net zoals je door de chocoladegeur van Callebaut weet wanneer in buurgemeente Wieze bent beland. Wanneer je wakker wordt in je gezellige woning in Moorsel, weet je meteen waar je terechtkan voor een hemelse start van de dag.

Rond de dorpskern kan je bovendien terecht bij een bakker, slager en apotheek. Als je vastgoed in Moorsel koopt of huurt, heb je alvast alle faciliteiten binnen handbereik. Bourgondisch eten is er geen probleem, dankzij de vele knusse restaurants en tavernes. Ook de lokale geschiedenis is om te smullen. Het Waterkasteel is al vijf eeuwen een karaktervol deeltje van Moorsel. Het slot in renaissancestijl werd volledig gerestaureerd en is nu open voor tentoonstellingen en zomerwandelingen in de nieuwe Orangerie.

Elke zomer voert de Pikkeling de bedrijvigheid in een van de vier Faluintjesgemeenten op. Het internationale folkloristisch feest viert de oogst met bloemen, traditionele dans uit verschillende landen, folklore, streekgerechten en veldactiviteiten. Een must voor elke inwoner en ver daarbuiten!

 

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Moorsel

In onze catalogus vind je veelzijdige en charmante immo in Moorsel. Denk aan charmante landelijke huizen, moderne appartementen en handelspanden op een interessante locatie. Ook bouwgronden met een prachtig uitzicht of dichter bij de dorpskern behoren tot het aanbod. Op zoek naar je nieuwe thuis? Onze gemotiveerde makelaars vinden de meest interessante panden voor je.

Bekijk ons aanbod immo te koop in Moorsel.

Vastgoed te huur in Moorsel

Een huis huren in Moorsel of toch eerder een appartement? Het aanbod van Immo Accenta wordt geregeld geüpdatet met knappe panden. We gaan continu op zoek naar de leukste woningen, appartementen en handelspanden. Zoek je iets specifieks of wil je onze kennis inzetten? Neem gerust contact op voor een gezellig verkennend gesprek.

Bekijk ons aanbod immo te huur in Moorsel.

Jouw immo in Moorsel verkopen?

Immo Accenta is een vaste waarde in de streek. We zijn flexibel, dynamisch en deskundig. En dat zowel in de zoektocht naar een nieuwe woning als bij het verkopen van je huis, appartement of ander type vastgoed. Doe een beroep op onze jarenlange ervaring en persoonlijke, transparante aanpak voor een snelle, succesvolle verkoop. Maak alvast een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling of een eerste gesprek.

 

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling