Immo Meldert

In de mooie Denderstreek vind je Meldert, een deelgemeente van Aalst. Van de vier Faluintjesgemeenten pakt Meldert uit met het meeste groen. De kleine gemeente heeft nog veel meer in huis, van knusse restaurantjes tot gezellige winkels. De immo in Meldert is er bovendien net zo charmant als de natuur er groen is. De gezellige dorpssfeer, de historische bezienswaardigheden en het beschermde Kravaalbos maken het een prachtige plek om te wonen.

Immo Meldert

Middenin in de Faluintjesstreek, vroeger bekend voor de hopteelt, vind je Meldert, Herdersem, Baardegem en Moorsel. Als deelgemeente van Aalst en via een historische verbinding met de abdij van Affligem is Meldert vlot bereikbaar vanuit alle windrichtingen, zowel met het openbaar vervoer als met de auto.

Meldert kent bovendien een rijke geschiedenis, die al start in 1151. Vandaag staan de 14de-eeuwse Sint-Walburgakerk en de 16de-eeuwse Sint-Rochuskapel nog steeds overeind. Voor de natuurfans is er het Kravaalbos, maar via de vele fiets- en wandelroutes ontdek je ook de minder bekende hoekjes en plekjes van Meldert. Tijdens het verkennen stoot je ongetwijfeld ook op het veelzijdige vastgoed in Meldert.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Meldert

Ons aanbod immo in Meldert is divers. In onze catalogus vind je knappe woningen, ruime appartementen en goed gelegen handelspanden. Dankzij de uitgebreide keuze zit er vast je droompand tussen. We kennen de streek goed en nemen de meest interessante panden op in onze catalogus. Zoek je iets specifieks, neem dan gerust contact op! Ons getraind oog geeft je een frisse blik.

Bekijk ons aanbod immo te koop in Meldert.

Vastgoed te huur in Meldert

Liever vastgoed in Meldert huren? Ook dan heeft Immo Accenta een knap aanbod. Zoek je een woning te huur of wil je eerder een appartement huren? We helpen je graag zoeken naar het perfecte pand! Misschien vind je in ons aanbod al wel een pareltje waar je meteen verliefd op wordt. Ook voor handelspanden of specifieke vragen kan je op ons rekenen.

Bekijk ons aanbod immo te huur in Meldert.

Jouw immo in Meldert verkopen?

Immo Accenta is een klinkende naam in de streek. Met meerdere vastgoedkantoren de regio zijn we helemaal thuis in en rond Meldert. We weten dus precies hoe we je aan je droompand kunnen helpen, maar ook hoe je snel en succesvol vastgoed verkoopt. Maak alvast een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling of meteen een eerste gesprek.

 

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling