Immo Baardegem

Baardegem is een levendig dorp en deelgemeente van centrumstad Aalst. Je vindt er de perfecte combinatie van landelijke charme en stedelijke faciliteiten. Baardegem is vlot bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Op een van de vele wandelroutes kom je niet alleen vriendelijke passanten en mooie natuur tegen, ook interessant vastgoed ligt op je pad. Als je op zoek bent naar een immo in Baardegem die je aan het perfecte pand helpt, dan ben je bij Immo Accenta aan het juiste adres.

Immo Baardegem

Baardegem is een van de vier Faluintjesgemeenten, samen met Herdersem, Meldert en Moorsel. Die vier gemeenten hebben met hopteelt een gezamenlijke geschiedenis. Vandaag zijn ze vooral verbonden door een gedeelde cultuur en de vele bewegwijzerde wandelroutes, die je langs de mooiste plekjes van de Faluintjestreek brengen. In het hart van de gemeente vind je een levendige, warme dorpskern terug. De jaarlijkse Faubourgkermis eind augustus brengt alle inwoners samen. Het is er genieten van dorpse activiteiten, een stoet en vuurwerk als afsluiter.

Als je op zoek bent naar een woning, appartement, bouwgrond of handelszaak in Baardegem, helpt Immo Accenta je met plezier verder. Als vaste waarde in de streek zijn we het juiste immokantoor om je te helpen bij de aankoop of verkoop van immo in Baardegem.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Baardegem

In onze catalogus vind je interessant vastgoed te koop in Gijzegem. Denk aan veelzijdige vrijstaande woningen, leuke halfopen bebouwingen en gezellige gesloten bebouwingen. Onze immo in Baardegem omvat ook interessant gelegen handelspanden, groene bouwgronden en moderne appartementen. Onze gemotiveerde makelaars matchen je met de interessantste panden.

Bekijk ons aanbod te koop in Baardegem.

Vastgoed te huur in Baardegem

Wil je een huis huren in Baardegem of zoek je nog een leuk appartement om te huren? Ook dan helpt Immo Accenta je graag verder. We updaten ons aanbod geregeld met leuke nieuwe woningen, appartementen en handelspanden. Zoek je sneller iets of heb je een specifieke zoekopdracht? Neem gerust contact op voor een gezellig eerste gesprek.

Bekijk ons aanbod te huur in Baardegem.

Jouw vastgoed in Baardegem verkopen?

Als vaste waarde in de streek zijn we de perfecte vastgoedpartner om je te helpen bij het vinden van je nieuwe thuis. Zowel in de zoektocht naar een nieuwe woning als bij het verkopen van je woning, appartement of een andere eigendom, kan je rekenen op onze flexibiliteit, deskundigheid en enthousiasme. Wil je je immo in Baardegem verkopen? Maak een afspraak voor een gratis waardebepaling of een vrijblijvend verkennend gesprek.

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling