Immo Herdersem

Herdersem is een klein, maar levendig dorp. Je vindt er een landelijke sfeer in een uitnodigende, pittoreske omgeving. Als deelgemeente van Aalst en in de buurt van de Dender, combineert Herdersem het beste van natuur en stad. Met een vlotte toegankelijkheid en alle faciliteiten in de buurt is vastgoed in Herdersem begrijpelijk populair. Zoek je een immo in Herdersem om je een fantastische woning, appartement, bouwgrond of handelspand te vinden? Immo Accenta zet zich in met plezier voor je in!

Immo Herdersem

Net als de meeste dorpen in de streek kent ook Herdersem een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de middeleeuwen. De verschillende historische gebouwen en monumenten in het dorp, zoals de Sint-Jan de Doperkerk uit de 17de eeuw en het kasteel van Herdersem uit de 19de eeuw, geven een kijkje in het verleden van Herdersem. Ook als je een woning zoekt in een dorp waar ook op cultureel vlak wat te beleven valt, kan je in Herdersem genieten van een actief verenigingsleven. De jaarlijkse rommelmarkt en kermis brengt niet alleen veel volk op de been, maar ook heel wat ambiance in de straten. Fans van natuur zitten er ook op hun plek, dankzij de vele wandel- en fietsmogelijkheden in een groene, weidse omgeving.

Herdersem heeft dus heel wat te bieden. Ons aanbod van immo in Herdersem is daarom net zo veelzijdig als de omgeving. In ons aanbod vind je interessant vastgoed te koop in Herdersem, net als leuke woningen en appartementen om te huren.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Herdersem

Van charmante landelijke huizen en moderne appartementen tot bouwgronden met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap, immo in Herdersem heeft het allemaal. Ook handelspanden en ander vastgoed kan je hier vinden. Kijk alvast naar ons aanbod, het wordt geregeld geüpdatet met nieuwe, interessante panden.

Bekijk het aanbod aan immo te koop in Herdersem.

Vastgoed te huur in Herdersem

Wil je liever een gezellige gezinswoning of functioneel appartement huren? Ook daar kan Immo Accenta je bij helpen. Zoek je nog andere immo in Herdersem, zoals handelspanden, garages of nog iets anders? Snuister gerust door ons aanbod, dat geregeld wordt aangevuld met nieuwe pareltjes, of neem contact op.

Bekijk het aanbod aan immo te huur in Herdersem.

Jouw vastgoed in Herdersem verkopen?

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren immo in Herdersem om je woning, appartement of ander vastgoed te verkopen, dan kan je bij Immo Accenta terecht. We kennen de lokale markt én ons vak. Zo helpen we je om je huis, appartement of bouwgrond vlot te verkopen. We staan je bij, van begin tot eind, als professionele vastgoedgids doorheen het hele proces. Maak een afspraak voor een eerste, vrijblijvend gesprek of vraag alvast een gratis waardebepaling aan.

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling