Immo Gijzegem

Het eeuwenoude dorp Gijzegem, deelgemeente van Aalst, vind je aan de Dender. Het is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets, via de fietssnelweg tussen Aalst en Sint-Niklaas. Het is er evenzeer genieten van dorpse charme en landelijke natuur als van interessant vastgoed. Ben je op zoek naar immo in Gijzegem? Immo Accenta heeft een ruim, gevarieerd aanbod met woningen, appartementen, handelspanden en bouwgronden.

Immo Gijzegem

In deze kleine, maar fijne gemeente vind je de warme, typische sfeer van weleer. Gijzegem telt verrassend veel boeiende historische plekjes die geschiedenisfanaten appreciëren. Zo is er de Sint-Martinuskerk uit 1772, met een beschermd orgel uit dezelfde eeuw. Recenter, in 1960, werd een echte schandpaal ontdekt, die zou dateren uit 1620. Het is de enige in zijn soort in de Aalsterse deelgemeenten. Ten slotte is er ook het Kasteel van Gijzegem, dat voor het eerst opduikt in geschriften uit 1209.

Natuurliefhebbers genieten van de veel wandel- en fietsroutes die de Gijzegemse omgeving te bieden heeft. Zo brengt Lus 1 van Denderende Steden je langs de kronkelende paadjes van Gijzegem naar Dendermonde.

Wonen in Gijzegem betekent rust en vertragen. In de gemeente vind je twee basisscholen en een middelbare school, heel wat handelszaken en met Pacht 26 zelfs een restaurant met Michelin-vermelding. Ons aanbod immo in Gijzegem pakt uit met ruime appartementen en mooie woningen te koop.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Gijzegem

In ons gevarieerde aanbod immo te koop in Gijzegem vind je ruime vrijstaande woningen, knappe halfopen bebouwingen en charmante gesloten bebouwingen. Ook voor groene bouwgronden, hippe appartementen of nieuwbouwwoningen kan je bij ons terecht. We helpen je graag verder in je zoektocht naar het perfecte pand.

Bekijk ons aanbod te koop in Gijzegem.

Vastgoed te huur in Gijzegem

Ook die perfecte woning te huur of dat leuke appartement om te huren vind je bij Immo Accenta. Zoek je nog meer immo in Gijzegem te huur, zoals handelspanden, garages of nog iets anders, helpen we je graag verder. Neem contact op of snuister alvast door ons ruime aanbod. We houden de lokale markt goed in de gaten en updaten regelmatig ons aanbod met nieuwe pareltjes.

Bekijk ons aanbod te huur in Gijzegem.

Jouw vastgoed in Gijzegem verkopen?

We helpen je graag met het vinden van je nieuwe thuis, maar we zijn er ook wanneer je vastgoed verkoopt in Gijzegem en omstreken. We zetten onze ervaring, savoir-faire en enthousiasme in om van jouw verkoop een vlot succes te maken. Wil je je immo in Gijzegem verkopen? Vraag dan alvast een gratis waardebepaling aan of neem contact op!

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling