Immo Aalst

Van zijn historische charme en industriële geschiedenis tot vooruitstrevende architectuur en groene natuurgebieden, het Oost-Vlaamse Aalst is een stad vol tegenstellingen. Toch vind je er een harmonieuze rust. Zo zijn Brussel en Gent even vlot bereikbaar als de groene natuur van de Denderstreek. De deelgemeenten bieden elk een unieke kwinkslag, typisch voor Aalst. Op zoek naar een immo Aalst? In het aanbod van Accenta vind je de mooiste pareltjes van de stad en de groene deelgemeenten.

Immo Aalst

Als tweede grootste stad van Oost-Vlaanderen, kan Aalst uitpakken met een boeiende geschiedenis, een bruisend cultureel leven en verrassend veel groene plekjes. Carnaval is de trots van elke Aalstenaar, maar ook het Belfort, de Sint-Martinuskerk (met echte Rubens!) en het oude Stadhuis zijn pronkstukken. In het kloppende hart van Aalst vind je de Grote Markt, met daarrond een levendige winkelstad, tientallen kunstige en historische bezienswaardigheden en bijzondere cafés en restaurants. Aalst en de acht deelgemeenten bieden voor elk wat wils. Dé perfecte plek voor wie op zoek is naar immo te koop en immo te huur. Immo Accenta helpt je je droompand in Aalst te vinden.

Zin om in de voetsporen te treden van bekende Aalstenaars Dirk Martens, Louis Paul Boon en Adolf Daens en Aalst je thuis te noemen? Overweeg dan vastgoed in het hart van de stad of in de charmante dorpskern van een landelijke deelgemeente. Van rustgevend groen naar bruisend stadsleven, in Aalst ligt het allemaal binnen handbereik.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Aalst

Immo Accenta kent de lokale markt als geen ander. Ons aanbod immo te koop in Aalst en deelgemeenten is groot en gevarieerd. We pakken uit met een veelzijdige catalogus van ruime vrijstaande woningen, mooie halfopen bebouwingen en charmante gesloten bebouwingen. Even veelzijdig zijn de bouwstijlen: van landelijke charme tot moderne nieuwbouw en alles daartussenin. Onze immo omvat huizen te koop, maar ook de mooiste appartementen te koop in Aalst vind je in ons aanbod.

Bekijk ons aanbod te koop in Aalst.

Vastgoed te huur in Aalst

Ben je op zoek naar een leuk appartement te huur in Aalst? Ook dan kan je rekenen op Immo Accenta. Daarnaast vind je in onze aanbod misschien wel de perfecte woning te huur in Aalst. Zoek je meer immo in Aalst, zoals handelspanden, garages of nog iets anders, bekijk alvast ons aanbod of neem contact op.

Bekijk ons aanbod te huur in Aalst.

Jouw vastgoed in Aalst verkopen?

Immo Accenta helpt je niet alleen bij het vinden van het perfecte pand, ook voor de verkoop van vastgoed in Aalst kan je bij ons terecht. Als immo in Aalst zijn we de perfecte vastgoedpartner, want we kennen de lokale vastgoedmarkt op onze duim. Heb je plannen om een woning in Aalst te verkopen of een appartement in Aalst te koop te zetten, vraag vrijblijvend een waardebepaling aan of neem contact op om te bekijken wat we voor je kunnen doen.

 

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling