Immo Opwijk

In het midden van de driehoek Lebbeke – Affligem – Merchtem vind je het kleine, maar charmante Opwijk. Ook Aalst, Asse en Buggenhout liggen vlakbij. In het midden van de groene natuur met een charmante, dorpse sfeer en toch vlot bereikbaar in alle richtingen? Dat verklaart meteen waarom immo in Opwijk zo gegeerd is. Ben je zelf ook op zoek naar immo in en rond Opwijk of fusiegemeente Mazenzele? Bekijk alvast ons aanbod met mooie huizen, appartementen en gronden in ‘Oppèk’.

 

 

Immo Opwijk

Dat Opwijk een groene gemeente is, hoeft niet te verbazen. Het ligt in de Brabantse Kouters, een geografische streek die deel uitmaakt van de Groene Gordel. Opwijk omvat fusiegemeente Mazenzele, net als de parochies Droeshout en Nijverseel. In alle vier vind je prachtige bossen, beken en  vergezichten. Het is er dus heerlijk wandelen en fietsen langs een van de vele routes of via een zelf uitgestippeld pad.

Opwijk is vlot bereikbaar vanuit alle nabijgelegen steden met de auto, de trein en ander openbaar vervoer. De gemeente telt verschillende basis- en middelbare scholen, talrijke gezellige winkels en adresjes om van iets lekkers te genieten. Niet onbelangrijk voor al wie op zoek is naar immo in Opwijk en de omliggende buurt! Al helemaal overtuigd van de troeven van Opwijk? Immo Accenta toont je graag al het innemende vastgoed in Opwijk.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Opwijk

Het vastgoed in Opwijk is zo veelzijdig als Opwijk zelf. Je vindt er interessante bouwgronden, mooie woningen en leuke appartementen. Immo Accenta verzamelt de interessantste immo, van alleenstaande villa’s omgeven door groen en renovatieprojecten met bakken potentieel tot knappe appartementen in het hart van de gemeente.

Bekijk ons aanbod immo te koop in Opwijk.

Vastgoed te huur in Opwijk

Behalve kopen kan je ook immo huren in Opwijk. Denk daarbij aan appartementen, woningen, handelszaken en garages. Ben je zelf op zoek naar een nieuw stekje? We helpen je graag gericht zoeken naar de perfecte plek in of rond Opwijk. Neem dus zeker contact op! In tussentijd kan je nog even snuisteren in ons aanbod.

Bekijk ons aanbod immo te huur in Opwijk.

Jouw immo in Opwijk verkopen?

Wil je je vastgoed in Opwijk verkopen? Ook dan kan je bij Immo Accenta terecht. We zijn helemaal thuis in de streek. Dat maakt dat we een echte expertise hebben opgebouwd rond vastgoed in Opwijk en de omliggende regio. Laat alvast een vrijblijvende waardebepaling uitvoeren van je woning, appartement of ander vastgoed. Ben je al helemaal overtuigd van Immo Accenta? Maak even een afspraak en dan bespreken we graag de volgende stappen bij een lekkere kop koffie.

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling