Immo Merchtem

Merchtem is een historische gemeente in Vlaams-Brabant, die al sinds de zevende eeuw een geliefde plek is om te vertoeven. In de groene rand van en op een steenworp van Brussel, is Merchtem de ideale plek voor natuurliefhebbers die graag dicht bij een stad wonen. Zoek je zelf ook immo in Merchtem? Immo Accenta helpt je een nieuw stekje te vinden in de gezellige gemeente.

Immo Merchtem

De gemeente stond door de eeuwen heen bekend onder vele namen, zoals Martinas, Merchtinis, Markedunum en Merchtenen. Merchtem, zoals we het vandaag kennen, is sinds 1974 gefuseerd met Brussegem en Hamme. Sinds de Tweede Wereldoorlog kan je er feestvieren met de Koninklijke Steltenlopers van Merchtem, die bij elke gelegenheid graag van de partij zijn. Ook de jaarlijkse Kermis-Merchtem in augustus is een vaste waarde. Liefhebbers van historische cultuur en dorpse charme zitten dus helemaal op hun plek.

Doordat Merchtem in het midden van de cirkel Brussel – Dendermonde – Vilvoorde ligt, is het perfect bereikbaar vanuit alle windrichtingen. In een halfuurtje sta je met de auto in die drie steden. Ook met het openbaar vervoer is Merchtem vlot bereikbaar. Immo in Merchtem is daardoor geliefd en gegeerd. Ben je ook gecharmeerd door de combinatie van natuur, cultuur en bereikbaarheid die Merchtem te bieden heeft? Bij Immo Accenta vind je huizen en appartementen te koop in Merchtem en omstreken met potentieel en uitstraling.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Merchtem

Bij Immo Accenta vind je een uitgebreid en veelzijdig aanbod immo te koop in Merchtem. Denk aan vrijstaande woningen, halfopen bebouwingen en gesloten woningen, in alle bouwstijlen. Ook voor appartementen, bouwgronden en handelspanden kan je bij ons terecht.

Bekijk ons aanbod aan immo te koop in Merchtem.

Vastgoed te huur in Merchtem

Ben je op zoek naar een leuk appartement te huur in Merchtem? Of net een toffe woning? Of nog iets helemaal anders? Neem even contact op met Immo Accenta. We helpen je het perfecte stekje te vinden. In ons aanbod verzamelen we interessante, mooie panden die misschien wel net zijn wat je zoekt!

Bekijk ons aanbod aan immo te huur in Merchtem.

Jouw immo in Merchtem verkopen?

Je kan bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woonst, maar ook voor de verkoop van immo in Merchtem staan we voor je klaar. We kennen de streek op onze duim en ook de lokale vastgoedmarkt heeft voor ons geen geheimen. Ben je van plan je woning in Merchtem te verkopen of je appartement in Merchtem te koop te zetten? Vraag dan gerust een gratis waardebepaling aan of neem meteen contact op om alle opties te bespreken.

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling