Immo Lebbeke

Op enkele kilometers van Dendermonde vind je het landelijke Lebbeke, een groene gemeente in de Denderstreek. Je kan er heerlijk genieten van de natuur op een van de vele fiets- en wandelroutes, waarna een stop aan een van de schilderachtige restaurants of ijshoeves zeker verdiend is. De deelgemeenten Wieze en Denderbelle zijn al even charmant. Ben je op zoek naar immo in Lebbeke? In ons aanbod vind je de bekoorlijkste woningen, appartementen en gronden in Lebbeke en haar deelgemeenten.

Immo Lebbeke

Lebbeke ligt handig centraal tussen Dendermonde, Aalst en Brussel. De gemeente is vlot bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ook voor fietsers en wandelaars biedt Lebbeke een voor velen nog onbekend paradijsje. Ben je op zoek naar immo in Lebbeke en ben je toevallig ook een zoetekauw? Dan moet je in Wieze zijn, waar de geur van chocolade je tegemoetkomt. Chocoladefabriek Callebaut, maar ook peperkoekenfabrikant Vondelmolen maken het een van de zoetste gemeenten van het land.

Het Kasteel van Lebbeke en het Kasteel van Wieze brengen geschiedenisliefhebbers meteen terug naar de tijd van toen. Cultuurfans zijn dan weer in hun nopjes met Carnaval Wieze of het groot cultureel feest dat CC De Biekorf en de bibliotheek elke zomer organiseren, met een kermis, braderie en boekenverkoop. Lijkt je het leven in Lebbeke wel wat? We helpen je graag zoeken naar het perfecte appartement of huis te koop of te huur, waar het heerlijk thuiskomen is.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Lebbeke

Van appartementen met een prachtig uitzicht over landelijke villa’s tot betaalbare bouwgronden, ons aanbod immo te koop in Lebbeke heeft voor ieder wat wils. Ook wat bouwstijlen betreft is onze catalogus veelzijdig. Hou je van rust te midden van natuur of eerder van een bruisende dorpskern? In Lebbeke kan het allebei.

Bekijk ons aanbod immo te koop in Lebbeke.

Vastgoed te huur in Lebbeke

Even gevarieerd is de immo te huur in Lebbeke. Zowel woningen als appartementen, maar ook handelszaken en garages behoren tot de opties. We gaan steeds op zoek naar interessante panden vol potentieel. Wil je assistentie bij je zoektocht of zoek je iets bijzonders? Laat het ons gerust weten, we helpen je graag verder.

Bekijk ons aanbod immo te huur in Lebbeke.

Jouw immo in Lebbeke verkopen?

Bij Accenta kan je terecht wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woonst, maar ook wanneer je vastgoed verkoopt. We kennen de regionale markt als onze broekzak, net als ons vak. Denk je erover na om je woning in Lebbeke te verkopen of om een appartement in Lebbeke te koop te zetten? Vraag vrijblijvend een waardebepaling aan. Laat ook even van je horen, samen bekijken we alle mogelijkheden voor je pand.

 

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling