Immo Bekkerzeel

Als deelgemeente van Asse ligt Bekkerzeel in het prachtige Pajottenland. Je kan er genieten van een glooiend landschap, landelijke charme en lekkere lokale producten, zoals geuze en kriek. Het is een charmant, veelzijdig en goed bereikbaar dorp, waar het niet alleen leuk wonen is, maar je ook alle faciliteiten, zoals bakkerij, slager en apotheek, binnen handbereik hebt. Zoek je immo in Bekkerzeel, dan helpt Immo Accenta je met plezier aan een nieuw stekje!

Immo Bekkerzeel

Bekkerzeel is als klein dorpje voor velen onbekend, maar eenmaal je het kent, blijft het nooit onbemind. Met zijn pittoreske charme ziet Bekkerzeel er snel schilderachtig uit, perfect voor een rustige en landelijke levensstijl op enkele kilometers van Brussel.

Ook wonen in Bekkerzeel? We helpen je graag met het vinden van je droomwoning, het perfecte appartement, knap handelspand of topbouwgrond. Wil je immo in Bekkerzeel verkopen? Ook dan kan je bij Immo Accenta terecht.

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Bekkerzeel

Van oude boerderijen en vierkantshoeves tot moderne nieuwbouwappartementen, in Bekkerzeel vind je vastgoed in alle vormen en maten. Zoek je ook een woning in het groen, maar op een steenworp van Brussel of een handelspand op een toplocatie? Onze makelaars matchen je met de interessantste panden. Neem alvast een kijkje in ons aanbod van immo in Bekkerzeel!

Bekijk ons aanbod te koop in Bekkerzeel.

Vastgoed te huur in Bekkerzeel

Zoek je een gezellige huurwoning of een leuk appartement om te huren? Ook dan kan je bij Immo Accenta terecht. Ons aanbod wordt geregeld geüpdatet met nieuwe gezinswoningen, appartementen en handelspanden. Heb je een specifieke zoekopdracht? Neem alvast even contact op, we helpen je snel verder.

Bekijk ons aanbod te huur in Baardegem.

Jouw vastgoed in Bekkerzeel verkopen?

Ben je nog op zoek naar de perfecte vastgoedpartner? Bij Immo Accenta vind je een flexibele, deskundige en persoonlijke makelaar. We zetten ons in om jouw perfecte woning te vinden. Ook voor een succesvolle verkoop van je vastgoed kan je bij ons terecht. Bij het verkopen van je huis, appartement of andere eigendom, is onze eerste taak jou ontzorgen. Wil je je immo in Bekkerzeel verkopen? Vraag gerust een gratis waardebepaling aan of maak een afspraak voor een eerste, vrijblijvend gesprek.

Vraag jouw gratis waardebepaling

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling