Immo Asse

De gemeente Asse in Vlaams Brabant is een ideale locatie om te wonen. Op een steenworp van de hoofdstad Brussel, vind je in Asse toch de rust van het platteland terug. De verschillende deelgemeenten bieden een overvloed aan groen en Asse heeft verder ook alle faciliteiten die je nodig hebt voor alledaagse bezigheden. Ben jij op zoek naar immo in Asse of de omliggende gemeenten? Kijk dan zeker naar het aanbod van Immo Accenta.

Immo Asse

Asse is een authentieke en gezellige gemeente met een prachtige dorpskern. Pittoreske straatjes en gezellige terrasjes zorgen ervoor dat Asse een aangename locatie is om te wonen en te werken. Denk maar aan het Hopduvelpark in het centrum, waar regelmatig publieke activiteiten plaatsvinden, of het mooie marktplein met al de cafeetjes en restaurantjes! En dat vind je allemaal op een kwartiertje van de hoofdstad Brussel. Asse is ongetwijfeld een goede locatie om er op zoek te gaan naar vastgoed! Immo Accenta heeft dan ook een interessant aanbod aan immo te huur en immo te koop in Asse.

Het grondgebied van Asse is erg ruim en omvat verscheidene deelgemeenten. Je vindt dan ook een ruime diversiteit aan verschillende types omgevingen in deze regio. Kies jij voor vastgoed in een dorpskern of in het centrum van een deelgemeente? Of geef je de voorkeur aan een rustig gelegen pand tussen de velden?

Aanbod te koop
Aanbod te huur

Vastgoed te koop in Asse

Bij Immo Accenta vind je een ruim aanbod aan immo te koop in Asse. Zo zijn er de woningen te koop in Asse. In deze categorie vind je zowel vrijstaande woningen als halfopen of gesloten bebouwingen. Ook landelijke hoeves, moderne nieuwbouwwoningen en andere types bebouwing zijn voorhanden in Asse. Naar de woningen te koop, vind je in ons aanbod ook appartementen te koop in Asse.

Bekijk ons aanbod te koop in Asse.

Vastgoed te huur in Asse

Wil je liever eerst huren en ben jij op zoek naar het ideale appartement te huur in Asse? Blader dan zeker doorheen de panden in ons portfolio. Je vindt er gegarandeerd het perfecte appartement of de ideale woning te huur in Ternat. Ook handelspanden, garages en andere types immo in Asse zijn beschikbaar!

Bekijk ons aanbod te huur in Asse.

Jouw vastgoed in Asse verkopen?

Ben jij de eigenaar van vastgoed in Asse dat je graag te koop wil aanbieden op de vastgoedmarkt? Dan doe je best beroep op een ervaren vastgoedmakelaar! Immo Accenta helpt je graag bij de verkoop van jouw vastgoed. Of je nu een appartement in Asse wil verkopen of het is eerder een woning in Asse die je te koop wil zetten, Immo Accenta staat aan jouw zijde tijdens de hele procedure. Wij verkopen jouw vastgoed op korte termijn aan een goede prijs! Neem contact met ons op of vraag een waardebepaling voor je eigendom aan.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling