Huis verkopen in Ternat

Wil je jouw huis verkopen in Ternat? Dat is een belangrijke beslissing! Er moet veel gebeuren in de komende periode en je hoopt natuurlijk op een vlotte verkoop van je vastgoed aan de best mogelijke prijs. Door in zee te gaan met een ervaren vastgoedkantoor uit eigen regio, maak je het jezelf heel wat makkelijker.

Immo AccentA is thuis in Ternat en de omliggende regio. We kennen de vastgoedmarkt en hebben toegang tot een ruim portfolio aan kandidaat kopers voor jouw vastgoed. Daarnaast zijn we ook op de hoogte van de huidige wetgeving en de actuele trends in het vastgoedlandschap. Je hebt er bijzonder veel baat bij om beroep te doen op de kennis en ervaring van onze makelaars.

Dit kan Immo AccentA voor jou betekenen tijdens de verkoop van je woning:

  • Accurate waardebepaling van je vastgoed
  • Verzamelen van de benodigde documentatie en verslaggeving
  • Opstellen van een uitgebreid verkoopdossier
  • Jouw woonst adverteren op de vastgoedmarkt
  • Kandidaat kopers uitnodigen, rondleiden en overtuigen
  • Biedingen ontvangen en vergelijken
  • Opstellen van de officiële verkoopovereenkomst
  • De verkoop van jouw woning in Ternat afronden

De waardebepaling

Iedere verkoop van vastgoed begint met een correcte en actuele waardebepaling. Het schatten van de juiste vraagprijs voor de woning is van essentieel belang. Met een eerlijke vraagprijs neemt de verkoop van jouw woning alvast een vliegende start. Correct geprijsde woningen trekken veel kandidaat kopers, kijklustigen en dus ook effectieve kopers.

Immo AccentA heeft ervaring met het bepalen van de waarde van vastgoed. We houden rekenen met een heleboel vaststaande gegevens, zoals de oppervlakte van de grond, de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers, het bouwjaar en het eventuele renovatiejaar. Daarnaast kijken we ook naar de ligging van het pand en de afwerkingsgraad van zowel interieur als exterieur. Beschikt jouw woning in Ternat over extra faciliteiten? Is er een installatie voor zonne-energie of is de woning al uitgerust met moderne technieken? Al deze factoren dragen bij aan een correcte bepaling van de waarde van jouw woning in Ternat.

De effectieve verkoop van je huis in Ternat

Nu we de waarde van het pand bepaald hebben, kan de eigenlijke verkoop van start gaan. Onze fotograaf komt bij je langs om professionele foto’s van jouw woning te maken. Zo ziet je woning er prachtig uit op al onze verkoopkanalen. Jouw vastgoed wordt aangeprezen op onze eigen website, maar we maken ook gebruik van andere populaire vastgoedwebsites om jouw woning onder zo veel mogelijk ogen te krijgen.

Onze makelaars verzamelen de nodige informatie en documentatie voor het opstellen van het verkoopdossier. Dat dossier bevat de documenten en verslagen die in België verplicht zijn bij de verkoop van een woning. Daarnaast vullen we het dossier aan met extra informatie die kandidaat kopers sneller over de schreef trekt. Een goed geïnformeerd kandidaat koper is makkelijker en sneller te overtuigen, want alle vragen en bedenkingen worden meteen beantwoord.

Om je huis te verkopen in Ternat, moet het verkoopdossier alvast deze informatie bevatten:

  • Uittreksel uit het kadaster
  • Stedenbouwkundige uittreksel
  • Bodemattest
  • Keuringsverslag van elektrische installatie en riolering
  • Attest over de overstromingsgevoeligheid van het perceel
  • EPC verslag of certificaat betreffende de energieprestaties van het pand
  • Attesten van andere installaties en faciliteiten die aanwezig zijn (stookolietank, zonnepanelen, …)

Jouw huis verkopen in Ternat met de hulp van een expert

Maak het jezelf makkelijk en reken op de hulp van een ervaren vastgoedmakelaar bij de verkoop van jouw woning. Immo AccentA is thuis in de regio en we hebben heel wat ervaring met de verkoop van vastgoed. We zijn op de hoogte van de actuele wetgeving en we weten wat er leeft in het vastgoedlandschap. Daardoor zijn we de ideale partner om de verkoop van jouw woning in goede banen te leiden.

Bij Immo AccentA houden we van een persoonlijke aanpak. Je houdt tijdens de hele verkoop van je vastgoed contact met dezelfde vastgoedmakelaar. Deze expert is helemaal op de hoogte van jouw dossier. Je kunt ten alle tijden bij dezelfde expert terecht die al jouw vragen kan beantwoorden. Daarnaast houden we je natuurlijk ook op de hoogte wanneer er vorderingen of wijzigingen zijn in jouw dossier.

Neem vandaag nog contact met ons op om vrijblijvend de waarde van jouw vastgoed te laten schatten. We geven je graag wat meer informatie over de verschillende mogelijkheden!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling