Huis verkopen Ninove

Wil je jouw huis verkopen in Ninove? Reken op de expertise van een ervaren vastgoedmakelaar in jouw buurt. Immo Accenta is een expert in vastgoed in Ninove en de omliggende regio. Bij de verkoop van een woning komt meer kijken dan louter de verkoop zelf. De Belgische wetgeving stelt dat er een heleboel documentatie voorzien moet worden om het verkoopdossier compleet te maken. Immo Accenta is op de hoogte van de huidige wetgeving en kan je helpen tijdens de complete procedure. Wij staan aan je zijde vanaf de start tot de uiteindelijke verkoop van je woning in Ninove!

Dit doet Immo Accenta tijdens de verkoop van je woning:

 • Waardebepaling van de woning
 • Opstellen van het verkoopdossier
 • Partners inschakelen om alle documentatie en verslaggeving te verzamelen
 • Jouw huis adverteren op de vastgoedmarkt
 • Kandidaat kopers screenen en de juiste kandidaten aan jou voorstellen
 • Biedingen met elkaar vergelijken om een interessant bod te krijgen
 • De verkoopovereenkomst opstellen
 • De officiële verkoop afwerken

De waardebepaling van je woning

Ga jij jouw huis verkopen in Ninove? Dan is het interessant om eerst een accurate schatting van de waarde van de woning te laten uitvoeren. Immo Accenta zorgt voor een correcte waardebepaling van het vastgoed. We maken gebruik van vaststaande gegevens om je een duidelijk beeld te geven van de biedingen die je mag verwachten. Om het huis te schatten, kijken we naar een aantal belangrijke factoren die de uiteindelijke waarde bepalen. Daarnaast houden we ook rekening met de tijdsgeest en de huidige situatie op de vastgoedmarkt. We houden rekening met de oppervlakte van de grond, de bewoonbare oppervlakte en het bouwjaar van de woning. Zijn er renovaties uitgevoerd en wanneer zijn deze gebeurd? Ook de exacte ligging van de woning te Ninove is belangrijk. Wil je goed op de hoogte zijn van de eigenlijke waarde van je woning? Laat die dan schatten door een ervaren vastgoedmakelaar!

Het verkoopdossier opstellen

Nu je weet hoeveel jouw woning waard is, word het tijd om je huis in Ninove te verkopen. Een erkend makelaar stelt voor jou het complete verkoopdossier op. Dat verkoopdossier is behoorlijk uitgebreid en bevat alle essentiële informatie over het pand. Je huis verkopen in Ninove vraagt om de juiste know-how en Immo Accenta kan je helpen om alle benodigde documentatie te verzamelen. Dit zijn enkele van de documenten en verslagen die niet mogen ontbreken in het dossier:

 • Energieprestatiecertificaat of EPC verslag van de woning
 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de sanitaire voorzieningen en waterafvoer
 • Informatie over de overstromingsgevoeligheid van de grond
 • Eventuele attesten die specifiek zijn voor jouw woning

Je huis verkopen in Ninove? Reken op de hulp van een expert

Om vergissingen te vermijden en extra rompslomp over te slaan, reken je best op de expertise van een erkend vastgoedmakelaar. Immo Accenta heeft een ruime ervaring in vastgoed en we zijn dan ook perfect op de hoogte van de actuele wetgeving. We loodsen jou vlot doorheen de wettelijke verplichtingen en zorgen ervoor dat jouw woning binnen de kortste keren verkocht wordt aan de best mogelijke prijs.

Immo Accenta houdt van een persoonlijke aanpak. Tijdens de verkoop van jouw woning heb je contact met één contactpersoon die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen jouw dossier. Wil je een huis verkopen in Ninove? Neem contact met ons op!

Ligt jouw woning in een andere regio en wens je dit pand te verkopen? Wij helpen je graag bij het verkopen van jou woning in AalstBrussel en tal van andere regio’s.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling