Huis verkopen Moorsel

Huis verkopen in Moorsel

Je woning verkopen doe je niet iedere dag. Het is een belangrijke beslissing en er komt heel wat bij kijken. Wil je jouw huis verkopen in Moorsel? Doe dan beroep op de expertise van een ervaren vastgoedkantoor. Immo Accenta is bekend in jouw regio en we loodsen je dan ook graag doorheen de technische en administratieve kant van de verkoop van je vastgoed.

 

Immo Accenta staat aan je zijde vanaf de waardebepaling van je woning tot de uiteindelijke verkoop. Onze experts zorgen voor een persoonlijke service door zich te verdiepen in ieder aspect van jouw woning en de procedure om die woning aan een mooie prijs te verkopen. Dit kunnen we voor je betekenen:

 • Accurate waardebepaling van de woning
 • Opvragen van de nodige verslaggeving en documentatie
 • Opstellen van een compleet verkoopdossier
 • Je woning aanbieden op verschillende plaatsen op de vastgoedmarkt
 • Ontvangen van geïnteresseerde kopers
 • Biedingen tegen elkaar afwegen en onderhandelen met eventuele kopers
 • Officieel verkoopcontract opstellen

Waardebepaling van je woning in Moorsel

De waarde bepaling is de eerste belangrijke stap tijdens de verkoop van je woning. Vastgoed dat aan een correcte prijs wordt aangeboden op de vastgoedmarkt trekt veel potentiële kopers en wordt meestal sneller verkocht. Je doet er dan ook goed aan om de woning aan een interessante, maar juiste prijs aan te bieden.

Immo Accenta is gespecialiseerd in vastgoed en we nemen graag jouw woning onder de loep om de juiste prijs voor het pand te bepalen. We zijn op de hoogte van het huidige aanbod in jouw regio en houden rekening met actuele trends. Om de prijs te berekenen, houden we rekening met de verschillende kenmerken en aspecten van je woning. Zo kijken we naar het bouwjaar en eventueel renovatiejaar, de oppervlakte van de grond en de bewoonbare oppervlakte, maar ook de exacte ligging, afwerkingsgraad en het aantal slaapkamers zijn een doorslaggevende factor.

Benodigde documentatie

Voordat we jouw woning kunnen verkopen, moet er een compleet verkoopdossier opgesteld worden. Dat dossier bevat alle nodig informatie over het pand. Met een uitgebreid verkoopdossier krijgen geïnteresseerde kopers alle documentatie die ze nodig hebben om een goed geïnformeerde beslissing te nemen.

Onze vastgoedmakelaars zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en trends. We weten dan ook perfect welke documentatie is nodig is om het dossier compleet te maken. Bovendien voegen we ook nuttige informatie toe die kopers informeert over ieder detail van de woning.

 • Bodemattest
 • Keuringsattest van de sanitaire voorzieningen en aansluiting op de riolering
 • Keuringsverslag van de elektrische installatie
 • Documentatie van eventuele zonnepanelen of stookolietank
 • Informatie over de overstromingsgevoeligheid van het gebied
 • Energieprestatiecertificaat (EPC verslag)

Je huis in Moorsel verkopen? Immo Accenta helpt je graag

Wil je jouw woning in Moorsel verkopen? Dan heb je een belangrijke beslissing genomen. Je hoopt een mooie som geld te ontvangen voor je woning en kijkt uit naar een vlotte en spoedige verkoop, met een minimum aan onverwachte struikelblokken.

Immo Accenta heeft een ruime ervaring met de verkoop van vastgoed in Moorsel en de omliggende regio. We kennen de kneepjes van het vak en loodsen je gezwind doorheen de verkoop van je woning. We kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij één vastgoedmakelaar je begeleidt van bij de start tot bij de uiteindelijke verkoop.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling