Huis verkopen Meldert

Huis verkopen in Meldert

Wil je jouw huis verkopen in Meldert? Jouw woning verkopen, doe je niet iedere dag. Er komt dan ook heel wat kijken bij de verkoop van vastgoed. Zo moet er een verkoopdossier worden opgesteld en je moet een heleboel officiële documenten toevoegen aan het dossier. De correcte vraagprijs moet geschat worden om een vlotte en snelle verkoop te garanderen. Daarnaast moet je op zoek gaan naar potentiële kopers die jouw vraagprijs willen betalen voor je woning.

 

Reken op de expertise van een ervaren vastgoedkantoor. Immo Accenta is de ideale partner voor de verkoop van alle vastgoed in Aalst en omstreken. Wij helpen je graag met de belangrijke aspecten waaraan je moet voldoen om je woning te kunnen verkopen.

 • Correcte waardebepaling van het vastgoed
 • Opstellen van een compleet verkoopdossier
 • Opvragen van de juiste documentatie en verslagen
 • Je vastgoed aanprijzen op de vastgoedmarkt
 • Op zoek gaan naar geïnteresseerde kopers
 • Biedingen binnenhalen en onderhandelen over de verkoopprijs
 • Officiële verkoopovereenkomst opstellen
 • Afhandelen van de verkoop

Waardebepaling van jouw woning

Immo Accenta gaat van start met de waardebepaling van jouw woning. Het bepalen van de correcte vraagprijs is een delicaat onderwerp. Als verkoper wil je de woning verkopen aan een zo hoog mogelijke prijs, die toch nog steeds correct is. Maar een te hoge vraagprijs resulteert dan weer in een tekort aan potentiële kopers.

Om de waarde van jouw woning in Meldert te bepalen, houden we rekening met verschillende aspecten. Zo kijken we naar de exacte locatie en omgeving van de woning, maar ook naar het bouwjaar en eventuele renovatiejaar. De oppervlakte van de grond en de bewoonbare oppervlakte zijn ook belangrijk. Door de verschillende factoren op te lijsten, kunnen we de correcte waarde van jouw woning bepalen.

Opstellen van het verkoopdossier

Het verkoopdossier bevat alle nodige documenten en attesten om jouw woning aan te bieden op de vastgoedmarkt. Met een compleet dossier bieden we geïnteresseerde kopers een maximum aan informatie, wat hen dan weer helpt om knopen door te hakken.

Wil je jouw huis verkopen in Meldert? Reken dan op een ervaren immo kantoor dat een compleet verkoopdossier opstelt en de verkoop van de woning bespoedigd.

 • EPC verslag of energieprestatieverslag
 • Keuringsattest van de elektrische installatie en riolering in de woning
 • Bodemattest
 • Attest van de overstromingsgevoeligheid van het gebied
 • Andere verplichte en aanvullende documentatie

Je huis verkopen in Meldert

Omring je met de juiste mensen om de verkoop van jouw vastgoed in goede banen te leiden. Immo Accenta is gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in jouw regio. We zijn op de hoogte van de huidige regelgeving en trends op het gebied van vastgoed. Als ervaren vastgoedmakelaar helpen we je niet alleen met een accurate waardebepaling van je woning, maar ook met het opstellen van het verkoopdossier en het aanprijzen van jouw woning bij potentiële kopers. We begeleiden je bij de verkoop van je vastgoed van bij de start tot de uiteindelijke verkoop.

Immo Accent ais de perfecte partner voor de verkoop van vastgoed, ongeacht of het over een woning, appartement, handelspand of ander vastgoed gaat. We zorgen voor een persoonlijke service waarbij je altijd contact hebt met dezelfde makelaar. Die makelaar is dan ook helemaal op de hoogte van jouw dossier.

Maak gebruik van onze succesformule om jouw woning snel, zorgeloos en aan een mooie prijs te verkopen. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling