Huis verkopen in Iddergem

Huis verkopen in Iddergem

Je huis verkopen in Iddergem? Dat is een serieuze beslissing waarbij je geen fouten wil maken. Je hoopt een mooie prijs te ontvangen voor je vastgoed en wil zeker niet het risico lopen om je huis onder de actuele waarde te verkopen. Daarom doe je best beroep op de expertise van een ervaren vastgoedmakelaar in jouw regio. Immo AccentA helpt je graag met de verkoop van jouw woning in Iddergem.

Een huis verkopen is een belangrijke onderneming. Eerst moet de waarde van de woning geschat worden. Er wordt een verkoopdossier opgesteld dat een heleboel documentatie moet bevatten. Met een uitgebreid verkoopdossier kan je potentiële kopers overtuigen van de waarde van jouw woning. Daarnaast moet het pand ook aangeprijsd worden op de vastgoedmarkt om zo veel mogelijke geïnteresseerde kopers te bereiken.

Immo AccentA is thuis in deze procedure. We helpen je dan ook graag verder met ieder aspect van de verkoop:

 • Correcte waardebepaling van je huis in Iddergem
 • Verzamelen van de benodigde documentatie en verslaggeving
 • Opstellen van het verkoopdossier
 • Jouw woning adverteren op de vastgoedmarkt
 • Klanten uit onze portefeuille informeren over jouw woning
 • Geïnteresseerde kopers uitnodigen en rondleiden
 • Biedingen ontvangen en tegen elkaar afwegen
 • Opstellen van de verkoopovereenkomst
 • De verkoop van je woning afronden. Proficiat!

Waardebepaling van jouw huis in Iddergem

Het schatten van de actuele waarde van jouw woning is een belangrijke eerste stap bij de verkoop van je huis in Iddergem. Huizen die aan een correcte vraagprijs worden aangeboden op de vastgoedmarkt, worden sneller verkocht. Vaak krijgen we ook meerdere biedingen binnen voor correct geprijsde woningen.

 

Immo AccentA voert de waardebepaling van je woning uit aan de hand een heleboel factoren die de prijs van de woning bepalen, zoals het bouwjaar en renovatiejaar, het type woning, de bewoonbare oppervlakte en de oppervlakte van de grond, het aantal slaapkamers, de exacte ligging en de aanwezige faciliteiten.

Ook het huidige vastgoedaanbod in jouw regio en het aantal kooplustigen die momenteel op zoek zijn naar een woning in Iddergem, hebben een invloed op de actuele vraagprijs voor jouw woning in Iddergem.

Opstellen van het verkoopdossier

Het verkoopdossier van jouw woning bevat heel wat essentiële informatie. Bepaalde documenten en verslagen zijn verplicht bij de verkoop van een woning. Daarnaast voorzien we ook graag aanvullende informatie voor eventuele kopers. Geïnteresseerde kopers die goed geïnformeerd worden, nemen vaak sneller een beslissing.

Wil je jouw huis verkopen in Iddergem? Dan heb je alvast deze documenten nodig in jouw verkoopdossier:

 • Energieprestatiecertificaat of EPC verslag
 • Bodemattest
 • Attest betreffende de overstromingsgevoeligheid van de grond
 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de watervoorziening en riolering
 • Aanvullende attesten, zoals informatie over zonnepanelen of stookolietank

Zorgeloos je huis verkopen in Iddergem

Wil je jouw huis verkopen in Iddergem zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de documentatie en formaliteiten, zonder dat je je moet afvragen of je geen belangrijke aspecten over het hoofd gezien hebt? Reken dan op de expertise van Immo AccentA. We helpen je niet alleen met de waardebepaling van je woning en het opstellen van het verkoopdossier. Een samenwerking met Immo AccentA betekent dat je toegang krijgt tot onze verkoopkanalen en ons portfolio met potentiële kopers. We zijn thuis in de regio en staan graag aan jouw zijde tot bij de verkoop van de woning.

Immo AccentA is de perfecte partner voor de verkoop van je woning in Iddergem. We houden van een persoonlijke aanpak waarbij één makelaar zich helemaal verdiept in jouw dossier. Je hebt één contactpersoon die op de hoogte is van alle vorderingen tijdens de verkoop van je vastgoed. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze aanpak en werkwijze.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling