Huis verkopen Erembodegem

Huis verkopen in Erembodegem

Jouw huis verkopen in Erembodegem? De keuze om je woning te verkopen, is een belangrijke beslissing. Je hoopt dat alles vlot verloopt en dat je een mooie som geld krijgt voor jouw vastgoed. Om alles in goede banen te leiden, reken je best op een ervaren specialist in vastgoed, zoals Immo Accenta. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van vastgoed in jouw regio en helpen je dan ook graag verder met alle aspecten van de verkoop.

Er komt namelijk heel wat kijken wanneer je een woning wil verkopen in België. Zo start je de procedure met een accurate schatting van de waarde van de woning. Er moet een verkoopdossier worden opgesteld en je moet een heleboel documenten verzamelen om toe te voegen aan het verkoopdossier. Daarna zoek je de perfecte koper die jouw woning wil kopen aan de juiste prijs. Immo Accenta is thuis in de vastgoedwereld en we weten exact wat er allemaal moet gebeuren om de verkoop vlot te laten verlopen.

 • Accurate waardebepaling van jouw woning in Erembodegem
 • Verzamelen van alle nodige informatie, documentatie en verslaggeving
 • Opstellen van een gedetailleerd verkoopdossier
 • De woning adverteren op de vastgoedmarkt
 • Aanspreken van potentiële kopers en hen overtuigen van de waarde van je woning
 • Biedingen met elkaar vergelijken
 • Opstellen van de verkoopovereenkomst
 • Proficiat met de succesvolle verkoop van je woning!

Schatting van de waarde van de woning

Om een vlotte en succesvolle verkoop te garanderen, is het belangrijk dat er een accurate waardebepaling van de woning gebeurt. Huizen die aan een correcte prijs worden aangeboden op de vastgoedmarkt, worden sneller verkocht. Daarom doe je best beroep op een ervaren vastgoedmakelaar die thuis is in jouw regio.

Immo Accenta beschikt over een jarenlange ervaring met vastgoed in Erembodegem. We zijn op de hoogte van de huidige wetgeving en trends op gebied van vastgoed. Met die expertise kunnen we een correcte prijs bepalen voor jouw woning. We houden daarbij rekening met verschillende aspecten die van invloed zijn op de waarde van je woning: het bouwjaar, renovatiejaar, ligging, aantal slaapkamers, graad van afwerking en een heleboel andere factoren.

Wil jij een huis verkopen in Erembodegem en wil je weten wat de correcte vraagprijs is voor jouw woning? Neem contact met ons op. Onze makelaars staan voor je klaar en begeleiden je graag doorheen alle stappen van de verkoop.

Opstellen van het verkoopdossier

Het opstellen van het verkoopdossier is een essentiële stap tijdens de verkoop van je woning. Het dossier bevat alle verplichte en aanvullende informatie over de woning. Met dit dossier kunnen potentiële kopers een goed geïnformeerde beslissing nemen, wetende dat alle informatie over het pand in één compleet dossier.

Immo Accenta helpt je met het verzamelen van de nodige informatie. Een huis verkopen in Erembodegem vraagt wat tijd en inspanning om de juiste documentatie op te vragen en te verzamelen. Het verkoopdossier bevat veelal dezelfde documenten en verslagen, waarvan een aantal verplichte documenten en een aantal aanvullende documenten om eventuele kopers goed te informeren over de actuele toestand van de woning.

 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de sanitaire voorzieningen en aansluiting op de riolering
 • Bodemattest
 • Attest van de overstromingsgevoeligheid van het gebied
 • EPC verslag of energieprestatieverslag
 • Specifieke keuringsverslagen van zonnepanelen, stookolietank, etc.
 • Andere aanvullende documentatie over het pand

Jouw huis verkopen in Erembodegem?

Wil je jouw huis in Erembodegem verkopen? Laat je begeleiden door een expert om de verkoop in goede banen te leiden. Immo Accenta is gespecialiseerd in vastgoed in jouw regio. We zijn op de hoogte van de actuele wetgeving en de huidige trends op gebied van vastgoed. Wij zijn dan ook de ideale partner voor de verkoop van jouw vastgoed.

Bij Immo Accenta geniet je van een persoonlijke service waarbij dezelfde makelaar je begeleidt doorheen de complete procedure. Je persoonlijke contactpersoon is helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen in je dossier. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling