Huis verkopen Dilbeek

Huis verkopen in Dilbeek

Je huis verkopen in Dilbeek? Dat betekent dat je een spannend avontuur tegemoet gaat. Een vastgoedexpert als partner is dan de slimme keuze. Een huis verkopen gaat immers gepaard met heel wat papierwerk, opvolging en kennis. Een ervaren makelaar zoals Immo Accenta helpt je onder meer met het samenstellen van het verkoopdossier en het vastleggen van een correcte verkoopprijs. Ook voor het aantrekken, rondleiden en overtuigen van potentiële kopers kan je op ons rekenen.

Als lokaal immokantoor in de regio Dilbeek weet Immo Accenta perfect hoe de regionale vastgoedmarkt in elkaar zit. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij – en jij dus ook – rekenen op een uitgebreid klantenbestand, waarin misschien wel de perfecte kandidaat-koper zit.

Plannen om je huis in Dilbeek te verkopen? Dit kan Immo Accenta voor jou doen:

 • Objectieve waardebepaling van je woning
 • Samenstellen van een grondig verkoopdossier
 • De nodige certificaten, attesten en verslagen verzamelen
 • Je woning in de kijker zetten op de vastgoedmarkt
 • Potentiële kopers aantrekken
 • Biedingen vergelijken en bespreken
 • Verkoopovereenkomst opstellen
 • De puntjes op de i zetten bij het afronden van de verkoop
 • Klinken met een glaasje bubbels!

 

Gedetailleerd en compleet verkoopdossier

Je huis verkopen in Dilbeek is ingewikkelder dan het lijkt. Er moet namelijk heel wat documentatie in orde worden gebracht. Zo zijn er enkele verplichte attesten en certificaten, maar ook andere documentatie en informatie kan interessant  zijn om ter beschikking te stellen. Elke potentiële koper vindt transparantie en informatie immers een grote meerwaarde!

Het opstellen van zo’n verkoopdossier vraagt kennis en ervaring. Een vastgoedexpert zoals Immo Accenta zorgt ervoor dat je zelf geen ingewikkelde wetteksten moet uitpluizen. We overhandigen je snel een grondig, overzichtelijk geheel.

 

Om je huis in Dilbeek te verkopen moet je verkoopdossier deze documenten bevatten:

 • Attest van elektrische keuring
 • Keuringsattest voor waterafvoer en riolering
 • Energieprestatiecertificaat (EPC)
 • Verslaggeving rond overstromingsgevoeligheid
 • Relevante documenten voor jouw woning en installaties

 

Van correcte waardebepaling naar perfecte verkoopprijs

De juiste prijs is misschien wel het belangrijkste element bij de verkoop van je huis. Een correcte, objectieve schatting is daarom een must. Je kan bij Immo Accenta terecht voor gratis waardebepaling. Daarbij houden we rekening met enkele concrete gegevens, zoals de bewoonbare oppervlakte en de grondoppervlakte van je woning. Ook de ligging, het aantal slaapkamers en het bouw- of renovatiejaar hebben invloed. Zo krijg je een duidelijk zicht op de objectieve waarde van je woning in Dilbeek.

 

Laat je begeleiden door een ervaren vastgoedexpert bij het verkopen van je huis in Dilbeek

Je huis verkopen in Dilbeek is een spannend, maar leuk proces. Tijdens dat proces zijn er enkele belangrijke stappen, zoals een correcte verkoopprijs bepalen en het verkoopdossier opstellen. De eerste stap is echter het inschakelen van de juiste vastgoedpartner! Immo Accenta kent de lokale vastgoedmarkt in Dilbeek en omstreken door en door. Bovendien hebben we meer dan twintig jaar ervaring, waardoor we het reilen en zeilen van de vastgoedwereld helemaal onder de knie hebben.

Werk je samen met Immo Accenta, dan staat steeds een ervaren makelaar voor je klaar. Hij of zij wordt ook je vaste aanspreekpunt, zodat je altijd op de hoogte bent. Die persoonlijke service maakt dat we een fijne band opbouwen met elke klant. Bovendien krijgen jij en je woning zo de unieke aandacht die je verdient!

 

Contacteer ons

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling