Huis verkopen Denderleeuw

Huis verkopen in Denderleeuw

Op zoek naar een ervaren vastgoedmakelaar in eigen regio? Immo AccentA is de expert die je helpt bij de succesvolle verkoop van jouw vastgoed. Je huis verkopen in Denderleeuw is een complexe onderneming waarbij je liefst geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Reken op de ervaring van onze makelaars om de verkoop in goede banen te leiden.

 

Immo AccentA is gespecialiseerd in vastgoed in jouw regio. We kunnen je helpen met ieder aspect van de verkoop van je huis:

 • Accurate schatting van de waarde van je vastgoed in Denderleeuw
 • Opstellen van een gedetailleerd verkoopdossier
 • Verzamelen van belangrijke documenten en gegevens over je woning
 • Aantrekken van geïnteresseerde kopers voor jouw huis
 • Ontvangen en rondleiden van potentiële kopers
 • Opstellen van de verkoopovereenkomst
 • Afronden van de verkoop van jouw huis

De waardebepaling van je huis in Denderleeuw

Wil je jouw huis verkopen in Denderleeuw? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. Immo AccentA is bekend in de regio en we houden rekening met de huidige trends op gebied van vastgoed in jouw gemeente.

Tijdens een waardebepaling bekijken we ieder aspect van jouw woning: het bouwjaar en eventuele renovatiejaar, de oppervlakte van de grond en de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers en verscheidene andere specificaties van je woning. Daarnaast kijken we ook naar het huidige aanbod in de regio. Afhankelijk van vraag en aanbod kunnen we een accurate schatting van de waarde van jouw woning geven. Woningen die aan een correcte vraagprijs worden aangeboden op de vastgoedmarkt trekken meer geïnteresseerde kandidaat kopers en worden bijgevolg sneller verkocht.

Een gedetailleerd verkoopdossier

Wanneer kandidaat kopers overwegen om een woning te kopen, doen ze dat het liefst aan de hand van een overvloed van informatie. Immo AccentA kent de vragen van kopers. We zorgen er dan ook voor dat jouw verkoopdossier alle essentiële en bijkomende informatie bevat om potentiële kopers over de schreef te trekken.

Een uitgebreid verkoopdossier biedt een heleboel informatie en zorgt ervoor dat de kandidaat koper over voldoende gegevens beschikt om een wel overwogen beslissing te nemen. Het verkoopdossier bevat alle verplichte documentatie, aangevuld met verslagen en attesten die zo veel mogelijk informatie geven over het pand.

 • Bodemattest
 • EPC verslag (energieprestatiecertificaat)
 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de riolering en sanitaire voorzieningen
 • Attesten van extra faciliteiten, zoals zonnepanelen of domotica
 • Postinterventiedossier met informatie over eventuele verbouwingen
 • Attest over de overstromingsgevoeligheid van de grond en regio
 • Aanvullende informatie over het pand

Je huis verkopen in Denderleeuw? Reken op de ervaring van een expert

De verkoop van je woning is een belangrijke stap in je leven. Het gaat om een pand dat je nauw aan het hart ligt en waar je een deel van je leven hebt gespendeerd. Enerzijds wil je dat het proces niet te lang aansleept, maar anderzijds wil je zeker niet verkopen aan een lage prijs. Je wil het beste van beide kanten. Daarom doe je een beroep op de professionele services van een ervaren makelaar uit eigen regio.

Immo AccentA is thuis in Denderleeuw en de omliggende regio. We weten exact welke panden er momenteel te koop staan en hun vraagprijs. Bovendien hebben we toegang tot een ruim portfolio aan geïnteresseerde kopers. We helpen je dan ook graag verder om je woning in Denderleeuw te verkopen aan de best mogelijke prijs. Neem contact met ons op om de opties te ontdekken.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling