Huis verkopen Brussel

Een huis verkopen in Brussel doe je niet iedere dag! Reken daarom op de expertise van een ervaren vastgoedmakelaar in jouw regio. Immo Accenta is een expert in vastgoed en we loodsen jouw vlotjes doorheen de verkoop van je woning in Brussel. Er komt namelijk heel wat kijken bij de verkoop van vastgoed in België. Het schatten van de waarde van de woning, het opstellen van een uitgebreid verkoopdossier en de uiteindelijke verkoop van de woning, Immo Accenta begeleidt je tijdens de hele procedure!

Ben je op zoek naar een ervaren partner voor de verkoop van jouw woning in Brussel? Immo Accenta zorgt voor een vlotte procedure, een interessant bod en een makkelijke verkoop van het pand. Neem contact met ons op om jouw huis snel en zorgeloos te verkopen!

Maak het jezelf gemakkelijk en laat deze handelingen over aan een expert:

Schatting van het vastgoed

Een huis verkopen in Brussel begint met een accurate schatting van de waarde van de woning. Immo Accenta komt bij je langs voor een correcte waardebepaling. Om de waarde van je woning te schatten, houden we rekening met de oppervlakte van de grond en de bewoonbare oppervlakte. We kijken ook naar het bouwjaar of renovatiejaar van de woonst. Ook de exacte ligging, het aantal slaapkamers en de afwerking van het interieur zijn belangrijke factoren die mee de waarde van het vastgoed bepalen.

Ben je op zoek naar een vastgoed expert die jou een correct beeld kan geven van de waarde van je woning? Neem dan contact op met Immo Accenta. Onze vastgoedmakelaars staan voor je klaar en zetten je graag op de juiste weg voor de verkoop van je huis in Brussel.

Documentatie en verslaggeving

Nadat de waarde van je woning geschat is, kan je jouw huis verkopen in Brussel. Eerst moeten er enkele verplichte documenten en verslagen verzameld worden om het verkoopdossier te vervolledigen. Een huis verkopen in Brussel vraagt een beetje inspanning om alle informatie over het pand te verzamelen. Immo Accenta is op de hoogte van de Belgische wetgeving en we loodsen je vlot doorheen de formaliteiten. Deze documenten en attesten moeten voorzien worden wanneer je jouw huis wil verkopen in Brussel:

  • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
  • Keuring van de elektrische installatie
  • Keuring van de waterafvoer en riolering
  • Eventuele keuring van zonnepanelen
  • Specifieke verslaggeving voor andere installaties en voorzieningen
  • Informatie over de overstromingsgevoeligheid van de grond en regio

Een huis verkopen in Brussel? Immo Accenta maakt het je gemakkelijk!

Wil je jouw huis verkopen in Brussel. Maak het jezelf makkelijk en reken op de expertise van een ervaren vastgoedkantoor. Immo Accenta is op de hoogte van de huidige wetgeving en loodst je vlotjes doorheen de administratieve kant van de verkoop. We helpen je met een correcte waardebepaling van het vastgoed en stellen een compleet verkoopdossier op van het vastgoed. Met de juiste informatie en documentatie verkoop je jouw woning snel en zorgeloos!

Immo Accenta kiest voor een persoonlijke aanpak waarbij jij van start tot verkoop met één adviseur samenwerkt. Deze contactpersoon heeft een duidelijk overzicht over het reilen en zeilen binnen jouw dossier en is ten alle tijden op de hoogte van de vorderingen. Wil je jouw huis verkopen in Brussel en ben je op zoek naar de perfecte partner in vastgoed? Neem contact met ons op!

Wens je een pand te verkopen in een andere regio? Wij kunnen je helpen voor het verkopen van jou woning in Aalst, Ninove en tal van andere regio’s.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling