Huis verkopen Affligem

Wil je jouw huis verkopen in Affligem? Dan breekt er een spannende periode aan! Je doet er goed aan om jezelf te laten begeleiden door een vastgoedexpert die de kneepjes van het vak kent. Immo Accenta is een vastgoedmakelaar met veel ervaring in de regio. Wij helpen je graag bij de verkoop van jouw huis in Affligem.

Er komt namelijk heel wat kijken bij de verkoop van een woning. Zo moet het vastgoed correct geschat worden in waarde. Er moet een verkoopdossier worden opgesteld met alle verplichte documentatie en eventueel aanvullende informatie die potentiële kopers kan overtuigen om een mooi bod te doen! Daarna moet de woning aangeprijsd worden op de vastgoedmarkt waardoor de perfecte koper jouw woning onder ogen krijgt.

Immo Accenta helpt je bij de verkoop van je woning!

Dit kunnen we voor je betekenen:

 • Verzamelen van alle essentiële informatie over het pand
 • Waardebepaling van jouw woning in Affligem
 • Opstellen van het verkoopdossier voor jouw huis
 • Vergaren van alle certificaten en verslagen
 • Jouw huis adverteren op de vastgoedmarkt
 • Kopers rondleiden en overtuigen
 • Biedingen ontvangen en vergelijken
 • Officiële verkoopovereenkomst opstellen
 • De verkoop van jouw huis in Affligem afronden

De juiste waarde van jouw huis in Affligem

De waardebepaling is erg belangrijk wanneer je jouw huis wil verkopen in Affligem. Het is namelijk zo dat een woning die meteen aan een correcte vraagprijs op de markt verschijnt, meestal sneller verkocht wordt. Immo Accenta voert de schatting van jouw woning voor je uit. Voor deze schatting maken we gebruik van vaststaande gegevens over jouw woning. Zo bekijken we de oppervlakte van het perceel, de bewoonbare oppervlakte, het bouwjaar en het eventuele renovatiejaar. Ook het aantal slaapkamers en de andere aanwezige faciliteiten zijn van belang. Daarna bekijken we de ligging van het pand en de populariteit van de regio. Op die manier voorzien we je van een accurate schatting van de waarde van jouw vastgoed.

Opstellen van het verkoopdossier

Je huis verkopen in Affligem brengt een heleboel administratieve formaliteiten met zich mee. Je moet heel wat documentatie voorzien om te voldoen aan de richtlijnen van de Belgische wetgeving. Voor de verkoop van vastgoed wordt er telkens een compleet verkoopdossier opgesteld. Het verkoopdossier bevat alle informatie die verplicht is volgens de wetgeving en de gegevens die een koper graag wil ontvangen voordat die overgaat tot de aankoop. Het verkoopdossier moet een duidelijk beeld scheppen van de pluspunten en minpunten van het huis.

Wil je jouw huis verkopen in Affligem? Dan stellen wij voor jou een verkoopdossier op met deze gegevens:

 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de riolering en de afvoer van afvalwater
 • Bodemattest
 • Attest van de overstromingsgevoeligheid van het perceel
 • Eventueel andere attesten en verslagen, specifiek voor jouw woning

Jouw huis verkopen in Affligem

Laat je bijstaan door een expert voor de verkoop van jouw woning in Affligem. Een ervaren vastgoedmakelaar helpt je niet alleen met het verzamelen van de juiste documentatie, maar ook met de zoektocht naar geïnteresseerde kopers. Door beroep te doen op een betrouwbare partner in vastgoed, ontzorg je jezelf. Bovendien is de kans erg groot dat je woning binnen de kortste keren verkocht wordt voor een interessante prijs.

Immo Accenta is de ideale partner om jouw huis te verkopen in Affligem. Bij Immo Accenta houd je contact met één van onze makelaars die helemaal op de hoogte is van jouw dossier. Je contactpersoon leert jouw huis in Affligem goed kennen, houdt zich bezig met de formaliteiten en kan je ten alle tijden informeren over de vorderingen in jouw dossier. Kies voor een makelaar met ervaring en geniet van onze succesvolle aanpak! Neem contact op!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling