Huis verkopen Aalst

Huis verkopen in Aalst

Jouw huis verkopen in Aalst? Immo Accenta is de ideale partner in vastgoed. Een huis verkopen doe je niet iedere dag en er komt heel wat bij kijken. Zo moeten er een heleboel documenten en attesten toegevoegd worden aan het verkoopdossier van de woning. Het vastgoed moet een correcte prijs krijgen en daarvoor laat je best een schatting uitvoeren door een erkend vastgoedmakelaar. Daarna overtuigen we de geschikte koper om een interessant bod te doen op jouw woning.

Immo Accenta helpt je tijdens iedere stap van het proces! We hebben een ruime expertise in vastgoed in regio Aalst. Ons vastgoedkantoor heeft een heleboel kandidaat kopers op de wachtlijst staan en we vinden zonder twijfel de perfecte kandidaat voor de verkoop van jouw woning.

Dit zijn de zaken waar Immo Accenta je mee kan helpen wanneer jij je huis wil verkopen:

 • Accurate schatting van het vastgoed
 • Samenstellen van het verkoopdossier
 • Verzamelen van alle certificaten en verslaggeving
 • Jouw woning zichtbaar maken op de vastgoedmarkt
 • Potentiële kopers binnenhalen
 • Onderhandelen om het best mogelijke bod
 • Verkoopovereenkomst opstellen
 • De verkoop compleet afhandelen
 • Jou feliciteren met de verkoop van je huis!

Documentatie en attesten

Voordat je je woning kan verkopen, moeten er een heleboel documenten en attesten afgeleverd worden. Je huis verkopen in Aalst is een onderneming die behoorlijk wat know-how van de vastgoedwereld vereist. De Belgische wetgeving vereist een uitgebreid verkoopdossier waarin alle informatie over het pand beschikbaar wordt gesteld. Immo Accenta helpt je doorheen het wettelijke doolhof en voorziet je van een overzichtelijk geheel. We bekijken welke verslagen er nodig zijn voor jouw vastgoed en zorgen ervoor dat je deze binnen de kortste keren in handen hebt.

Deze documenten en attesten zijn nodig wanneer je jouw huis wil verkopen in Aalst:

 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuring van de afvoer van het water en de riolering
 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Overstromingsdossier: ligt het pand in een overstromingsgebied?
 • Specifieke verslaggeving voor jouw woning en installaties

Schatting van de verkoopprijs van je woning

Het bepalen van de waarde van de woning is een gevoelig onderwerp. Iedere eigenaar wil de woning liefst tegen een zo hoog mogelijke prijs verkopen. Immo Accenta schat jouw woning aan de hand van vaststaande gegevens. Zo brengen we de oppervlakte van de grond en de bewoonbare oppervlakte in rekening, maar ook het bouwjaar of renovatiejaar van de woning. Om de waarde van het huis te bepalen houden we ook rekening met het aantal slaapkamers, de ligging van het huis en enkele andere belangrijke factoren. Op die manier kunnen we jou een correct beeld geven van de actuele waarde van jouw woning.

 

Je huis verkopen in Aalst? Immo Accenta is de perfecte partner

Nadat we de correcte verkoopprijs voor je woning hebben bepaald en het verkoopdossier hebben opgesteld, gaan wij op zoek naar de ideale koper voor jouw woning in Aalst. Immo Accenta heeft een jarenlange ervaring met vastgoed in Aalst en omstreken. We kennen de regio goed en zijn dan ook de perfecte partner voor al je vastgoed transacties. Onze makelaars begeleiden je tijdens iedere stap van het proces, zodat jij er nooit alleen voor staat.

Tijdens een samenwerking met Immo Accenta krijg je één makelaar toegewezen die jou vanaf het begin tot aan de uiteindelijke verkoop begeleidt. Deze makelaar kent jouw woning helemaal en blijft tijdens de hele verkoopprocedure jouw contactpersoon. Zo garanderen we een persoonlijke service die onze klanten op prijs stellen.

Contacteer ons

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling