Appartement verkopen

Wil je jouw appartement verkopen? Dat is een spannende onderneming! Je verkoopt niet iedere dag vastgoed en doet er dan ook goed aan om je te laten begeleiden door een professional! De verkoop van een appartement of ander immo brengt een heleboel zorgen en formaliteiten met zich mee. Je hebt een hele resem documenten nodig en je appartement moet in orde zijn met alle wettelijke bepalingen. Daarna moet je een verkoopprijs vaststellen en jouw eigendom aanprijzen aan geïnteresseerde kopers. Laat je hierbij assisteren door een erkend vastgoedkantoor! Zo ben je zeker dat je geen zaken over het hoofd ziet!

Immo Accenta is een expert in vastgoed. Wij kennen het klappen van de zweep en kennen alle procedures die je moet doorlopen om succesvol een appartement te verkopen.

Wij kunnen heel wat zaken uit handen nemen tijdens de verkoop van je appartement. Sta je op het punt te verkopen, contacteer ons en we bekijken samen de mogelijkheden

Contacteer ons
Gratis schatting

Tijdens de verkoop van jouw appartement zorgen wij voor:

 • Een schatting van de waarde van het appartement
 • Het samenstellen van het verkoopdossier
 • Het verzamelen van de verplichte en aanvullende documentatie
 • Marketing van jouw eigendom op de vastgoedmarkt
 • Het ontvangen en rondleiden van potentiële kopers
 • Biedingen tegen elkaar afwegen
 • Het opstellen van de verkoopovereenkomst

Schatting van het appartement

De eerste stap bij de verkoop van vastgoed bestaat uit een waardebepaling van je appartement. Wil je jouw eigen appartement verkopen? Dan doe je best beroep op een vastgoedexpert die je een correct beeld geeft van de waarde van het appartement. Immo Accenta komt bij je langs om een accurate schatting te maken van de verkoopprijs. Om die waarde te bepalen, gebruiken we vaststaande gegevens, zoals de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers en de ligging van het pand. Ook het bouwjaar of eventuele renovatiejaar is een belangrijke factor bij de waardebepaling. Jouw appartement wordt makkelijker en sneller verkocht wanneer je vanaf de eerste dag een correcte vraagprijs hanteert!

Jouw appartement verkopen? Let op deze documenten!

Om een appartement te verkopen, moet je een heleboel verplichte documentatie verzamelen. Daarnaast kan je ook enkele aanbevolen documenten laten opstellen en onderzoeken laten uitvoeren die de waarde van je appartement kunnen doen stijgen. Een compleet verkoopdossier dat alle informatie over het appartement bevat, zorgt voor hogere biedingen en meer gegadigden. Een potentiële koper ziet dan ook liefst zo veel mogelijk informatie over het pand voordat die een bod uitbrengt.

Immo Accenta helpt je met het samenstellen van het verkoopdossier. Wij weten welke verslagen en documenten verplicht zijn en helpen je graag met het bekomen van deze informatie.

 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Keuring van de elektrische installatie
 • Keuring van de riolering en de waterafvoer
 • Bodemattest
 • Informatie over de overstromingsgevoeligheid van het eigendom
 • Eventueel andere attesten voor specifieke installaties

Jouw appartement verkopen met de hulp van een expert

Immo Accenta kent de vastgoedmarkt en maakt gebruik van alle mogelijke kanalen om jouw vastgoed op de markt te brengen. Je appartement verkopen, gaat veel vlotter en sneller wanneer je samenwerkt met een expert. Wij staan aan je zijde tijdens iedere stap van het proces. Zo ben je zeker dat je niks over het hoofd ziet en dat je een goed bod krijgt voor je appartement.

Reken op de expertise en professionaliteit van onze vastgoedmakelaars. Wij helpen je graag met de verkoop van je appartement. Bij Immo Accenta word je begeleid door één makelaar die volledig op de hoogte is van het reilen en zeilen in jouw dossier. Onze verkoper kan je dan ook ten alle tijden informatie geven over de vorderingen in de verkoop van je appartement. Wij helpen je graag voor de verkoop van jouw appartement in Affligem, Brussel, Aalst, Ninove en tal van andere regio’s.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling