Appartement verkopen in Welle

Appartement verkopen in Welle

De verkoop van vastgoed, zoals woningen en appartementen, is een handeling die de meeste mensen niet al te vaak uitvoeren. Wil jij jouw appartement verkopen in Welle? Dan bestaat de kans dat je niet helemaal zeker bent over de juiste aanpak tijdens deze procedure. Gelukkig kan je rekenen op de ervaring van een expert uit eigen regio. Doe beroep op een vastgoedkantoor dat thuis is in jouw gemeente of omgeving, zoals Immo AccentA.

Voor de verkoop van vastgoed voorziet de Belgische Overheid een hele waslijst aan documenten en attesten die je verplicht moet voorleggen voordat je jouw appartement kan verkopen. Onze vastgoedmakelaars zijn dagelijks bezig met vastgoed en weten dan ook perfect wat de wetgeving vandaag de dag voorschrijft.

Immo AccentA is de ideale partner die aan je zijde staat vanaf de waardebepaling van je appartement in Welle tot de uiteindelijke verkoop van je pand. Dit kunnen we voor je betekenen:

 • Bepaling van de actuele waarde van jouw appartement
 • Opstellen van het verkoopdossier
 • De juiste documentatie verzamelen over ieder aspect van je woning
 • Marketing van jouw vastgoed op de vastgoedmarkt
 • Potentiële kopers contacteren, rondleiden en informeren
 • Biedingen ontvangen en vergelijken
 • Opstellen van de verkoopovereenkomst
 • De verkoop van jouw appartement in Welle afronden

Accurate schatting van de waarde van je appartement

De succesvolle verkoop van je appartement begint met een correcte waardebepaling. Ook wanneer je jouw appartement in Welle wil verkopen, is een juiste vraagprijs van essentieel belang. Immo AccentA heeft ervaring met vastgoed in jouw regio. We weten alles over de vraag en het aanbod van appartementen en ander vastgoed in Welle en de omliggende regio.

Tijdens de waardebepaling van jouw appartement houden we rekening met verschillende aspecten.

 

 • Bouwjaar en eventueel renovatiejaar van je appartement
 • Bewoonbare oppervlakte
 • Aanwezigheid van een tuin, terras, garage of andere ruimtes
 • Aantal slaapkamers
 • Graad van afwerking en gebruikte materialen
 • Exacte ligging en de nabijheid van diverse faciliteiten

Met deze informatie zorgen we ervoor dat je de actuele waarde van jouw appartement kent. Vastgoed dat meteen aan een realistische vraagprijs te koop worden aangeboden, kan rekenen op interesse van een heleboel kandidaat kopers die met veel overtuiging een interessant bod uitbrengen op jouw appartement.

Verzamelen van de nodige documentatie

Voor de verkoop van vastgoed moet er een heleboel documentatie verzameld worden. Met die documenten en attesten wordt het verkoopdossier opgesteld. Uit ervaring weten we dat kandidaat kopers graag een goed geïnformeerde beslissing nemen. Daarom kiezen we ervoor om het verkoopdossier aan te vullen met interessante informatie over het pand.

Naast de verplichte documentatie, zoals het bodemattest, EPC verslag, keuringsattesten van verschillende installaties en het attest over de overstromingsgevoeligheid van het gebied, verzamelen we ook aanvullende informatie.

Zijn er renovaties uitgevoerd en beschik je over een postinterventiedossier? Dan gebruiken we deze informatie om het dossier verder uit te breiden. Ook andere aankoopbewijzen en attesten zijn interessant.

Je appartement verkopen in Welle met de hulp van een expert?

Wil je jouw appartement verkopen in Welle met de assistentie van een ervaren vastgoedmakelaar? Immo AccentA is thuis in jouw regio. We kiezen voor een transparante en persoonlijke aanpak om het vastgoed van onze klanten vlot en succesvol te verkopen. Daarnaast houden we ook van een persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat. Zo hou je contact met één makelaar die je gedurende de complete procedure begeleidt. Die vastgoedmakelaar is helemaal op de hoogte van de stand van zaken in jouw dossier. We informeren jou dan ook over iedere nieuwe ontwikkeling.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling van jouw appartement. Onze makelaars staan je graag te woord en helpen je verder met professioneel advies op maat van jouw vastgoednoden.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling