Appartement verkopen in Ternat

Ben jij de eigenaar van een appartement dat je graag wil verkopen in Ternat of de omliggende regio? Doe beroep op de professionele dienstverlening van een expert. Door in zee te gaan met een ervaren vastgoedkantoor zorg je voor een vlotte verkoop en de best mogelijke kansen op een mooie verkoopprijs.

Immo AccentA is gespecialiseerd in vastgoed. We helpen jou graag om de verkoop van je appartement in goede banen te leiden. Een appartement verkopen in Ternat is voor ons dagelijkse kost. We kennen het klappen van de zweep en helpen jou graag vlot doorheen de procedure.

 

Dit kan Immo AccentA voor jou betekenen tijdens de verkoop:

 • Waardebepaling van de marktprijs van jouw appartement
 • Samenstellen van een compleet verkoopdossier
 • Verzamelen van de nodige documenten en attesten
 • Marketing en adverteren van jouw vastgoed op de markt
 • Contact met geïnteresseerde kopers
 • Uitnodigen en rondleiden van kandidaat kopers
 • Biedingen binnen halen en met elkaar vergelijken
 • Verkoopovereenkomst opstellen
 • De verkoop van je vastgoed afronden

Waardebepaling van je appartement in Ternat

De eerste stap bij de verkoop van vastgoed, is het bepalen van de actuele waarde van het vastgoed. Door een correcte vraagprijs te hanteren, zorg je al van bij de start voor een vlotte verkoop. Vastgoed dat aan een eerlijke prijs wordt aangeboden op de vastgoedmarkt, trekt meer kandidaat kopers en zorgt er voor dat de kandidaten sneller de knoop doorhakken. Je doet jezelf er dus een plezier mee om een eerlijke en correcte vraagprijs te hanteren.

Immo AccentA heeft ervaring met het bepalen van de waarde van woningen, appartementen en ander vastgoed. Om de waarde te bepalen, houden we rekening met verschillende factoren. Zo is het bouwjaar en renovatiejaar van het appartement belangrijk. Daarnaast kijken we naar het aantal slaapkamers, de bewoonbare oppervlakte en de aanwezige faciliteiten. Heeft jouw appartement een terras, een tuin of een lift? Dan stijgt de waarde!

Onze adviseurs houden ook rekening met de huidige bewegingen in de vastgoedmarkt. Hoe zit het juist met de vraag en het aanbod in jouw gemeente of regio. Is jouw appartement uitgerust met specifieke faciliteiten die vandaag de dag interessant zijn? Is jouw appartement klaar voor de toekomst?

Documentatie en verkoopdossier

Nadat we de juiste waarde van jouw appartement bepaald hebben, kunnen we aan de slag met de documentatie en verslaggeving. Om jouw appartement in Ternat succesvol te verkopen, stellen we een verkoopdossier samen. Dit dossier bevat alle documenten en verslagen die nodig zijn om de verkoop te kunnen afronden. Een aantal van deze documenten zijn verplicht, terwijl andere aanvullende informatie bevatten.

Door kandidaat kopers van voldoende informatie te voorzien, kunnen zij een weloverwogen beslissing nemen. Ze hoeven niet meer op zoek te gaan naar aanvullende informatie of te informeren naar bepaalde feiten. Alles staat in het verkoopdossier en de kandidaat koper kan snel de knoop doorhakken.

Deze verslagen en attesten zijn alvast verplicht bij de verkoop van een appartement:

 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de riolering
 • Stedenbouwkundig uittreksel
 • Postinterventiedossier bij eventuele verbouwingen

Je appartement in Ternat verkopen met de hulp van een expert

Naast de waardebepaling en de technische aspecten van de verkoop, zorgt Immo AccentA ook voor de marketing tijdens de verkoop. Zo prijzen we jouw vastgoed aan bij onze klanten. We maken gebruik van al onze kanalen om klanten te bereiken. Zo wordt jouw pand aangeprijsd op onze eigen website, maar ook op de andere populaire vastgoedwebsites in Vlaanderen. Bovendien komt onze adviseur bij je langs om professionele foto’s van jouw appartement te maken. Die professionele foto’s geven jouw vastgoed die extra frisse uitstraling die ervoor zorgt dat meer mensen naar je appartement komen kijken.

Immo AccentA heeft ervaring met de verkoop van vastgoed. Jouw appartement verkopen in Ternat hoeft niet moeilijk of zenuwslopend te zijn. Doe beroep op de kennis van een expert. Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen bijstaan tijdens de hele procedure.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling