Appartement verkopen Ninove

Appartement verkopen Ninove

Jouw appartement verkopen in Ninove? Laat je bijstaan door een expert in vastgoed in de regio! Immo Accenta is een vastgoedkantoor met ervaring in regio Ninove en omgeving. We hebben een jarenlange expertise in de verkoop van vastgoed en kennen de vastgoedmarkt als geen ander.

Een appartement verkopen is een hele onderneming. Je moet de juiste documentatie verzamelen en officiële verslagen voorzien om toe te voegen aan het verkoopdossier. Daarna moet je jouw appartement in Ninove op een aantrekkelijke manier aanprijzen op de vastgoedmarkt en een koper vinden die een interessant bod uitbrengt op je appartement. Daarna moet er een wettelijke verkoopovereenkomst opgesteld worden om de verkoop af te ronden. Ontzorg jezelf en doe beroep op een vastgoedmakelaar die het klappen van de zweep kent. Immo Accenta staat aan je zijde tijdens iedere stap van het proces!

Contacteer ons

Dit kunnen wij voor je betekenen:

 • Accurate waardebepaling van jouw appartement in Ninove
 • Verzamelen van de benodigde documentatie en verslagen
 • Uitgebreid verkoopdossier samenstellen
 • Jouw appartement op aantrekkelijke wijze aanbieden op de vastgoedmarkt
 • Geïnteresseerde kopers rondleiden en overtuigen
 • Biedingen accepteren en vergelijken
 • De juiste koper binnenhalen
 • Verkoopovereenkomst opstellen
 • De verkoop van jouw appartement in Ninove afhandelen

Schatting van de waarde van jouw appartement

De waardebepaling van je appartement in Ninove is de eerste belangrijke stap in verkoop van het vastgoed. Een appartement dat meteen aan de juiste prijs wordt geadverteerd op de vastgoedmarkt, is meestal binnen de kortste keren verkocht. Bij de schatting van de correcte prijs voor jouw appartement houden we rekening met een aantal belangrijke eigenschappen van het vastgoed: het bouwjaar, de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers, de ligging en eventuele extra faciliteiten die aanwezig zijn. Op die manier bepalen we een correcte prijs voor jouw appartement. Is je appartement gerenoveerd of is het gelegen in een hippe buurt? Dan stijgt de waarde van je vastgoed aanzienlijk. Bij Immo Accenta weten we wat er leeft in de vastgoedwereld en kunnen we je voorzien van een duidelijk en accurate waardebepaling van je appartement in Ninove.

Verplichte documentatie

De Belgische wetgeving schrijft voor dat je een heleboel documentatie voorziet in het verkoopdossier van je appartement.

In het verkoopdossier worden alvast de volgende documenten en verslagen opgenomen:

 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Keuringsattest van de waterafvoer en riolering
 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Bodemattest van het pand
 • Informatie over de overstromingsgevoeligheid van het pand
 • Eventueel extra verslagen die specifiek zijn voor jouw appartement in Ninove

Potentiële kopers ontvangen dan ook graag zo veel mogelijk belangrijke informatie over het pand voordat ze de knoop doorhakken. Immo Accenta kent de Belgische wetgeving voor vastgoed erg goed. We helpen je dan ook graag verder met het samenstellen van een volledig verkoopdossier dat geïnteresseerde kandidaten kan overtuigen van de pluspunten van jouw appartement.

Je appartement in Ninove zorgeloos verkopen

Wil je jouw appartement in Ninove verkopen zonder alle bijkomende stress en kopzorgen? Immo Accenta is de ideale partner tijdens de verkoop van vastgoed. We loodsen je probleemloos doorheen het legale doolhof en staan je bij tijdens iedere stap van het proces. Zo ben jij er zeker van dat je niets over het hoofd ziet en dat je de best mogelijke prijs krijgt voor jouw appartement.

Maak gebruik van de jarenlange ervaring van onze vastgoedadviseurs. Bij Immo Accenta werken we met vaste en ervaren makelaars die zich helemaal verdiepen in jouw dossier. Zo heb jij altijd één contactpersoon die volledig op de hoogte is van het verloop van jouw dossier. Ook geïnteresseerde kopers hebben steeds contact met dezelfde makelaar die jouw appartement even goed kent als jijzelf. Onze persoonlijke aanpak wekt vertrouwen en zorgt ervoor dat zowel kopers als verkopers zich goed voelen over de samenwerking. Neem vandaag nog contact op om jouw appartement in Ninove snel en zorgeloos te verkopen! Een appartement verkopen uit een andere regio? Geen enkel probleem! Wij verkopen met plezier jouw appartement in Brussel, Aalst, Affligem en tal van andere steden.

Contacteer ons

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling