Appartement verkopen Moorsel

Appartement verkopen in Moorsel

 Denk je erover na om jouw appartement te verkopen in Moorsel? Laat je bijstaan door het ervaren team van Immo AccentA. Als gevestigde waarde in de Pajottenstreek staan wij je graag bij met onze deskundigheid in vastgoed.

De verkoop van een appartement beperkt zich niet enkel tot het vinden van een koper en het zetten van een handtekening. Er komt waarschijnlijk wel wat meer bij kijken dan je in eerste instantie vermoedt. Uiteraard is een correcte schatting van de waarde van het appartement een must. Maar het is bijvoorbeeld ook heel belangrijk dat de juiste documentatie en wettelijke verslagen worden toegevoegd aan jouw verkoopdossier. Pas daarna kan de zoektocht naar de juiste koper echt van start gaan.

Immo AccentA maakt je met plezier wegwijs in het verkoopproces en begeleidt je van A tot Z.

Dit kan je van ons team verwachten:

 • Een persoonlijke aanpak
 • Een flexibele agenda
 • Professionele juridische en bouwtechnische expertise
 • Een correcte waardebepaling van jouw appartement in Moorsel
 • Samenstellen van een compleet verkoopdossier
 • Te koop stellen van jouw vastgoed aan de juiste prijs
 • Potentiële kopers rondleiden en voorzien van de gepaste informatie
 • Begeleiding tot en met de verkoopakte

Waardebepaling van jouw appartement

De  waardebepaling van jouw appartement is uiteraard een heel belangrijke stap in het verkoopproces. Hiervoor kan je natuurlijk  beroep doen op een expert van Immo AccentA. Onze vastgoedspecialist bepaalt de waarde van je pand aan de hand van verschillende parameters. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de bewoonbare oppervlakte, het bouwjaar, het aantal slaapkamers en de algemene staat van het appartement. Maar er zijn nog tal van andere zaken die de waarde van je woonst doen stijgen of dalen. Is het pand gunstig gelegen aan invalswegen of in een populaire buurt? Bevinden er zich in de nabije omgeving scholen, banken, winkels en restaurants? Onze expert houdt rekening met al deze facetten en meer om een accurate verkoopprijs vast te stellen. Een pand dat aan de correcte prijs op de vastgoedmarkt geplaatst wordt, vergemakkelijkt een vlotte verkoop.

Opstellen van jouw verkoopdossier

Bij het uitwerken van het verkoopdossier komt een hoop administratie kijken. Zo moeten er verplicht een aantal officiële documenten toegevoegd worden voordat er van een verkoop sprake kan zijn.

De volgende attesten behoren in jouw dossier aanwezig te zijn:

 • Keuringsattest van de elektrische installatie
 • Energieprestatiecertificaat (EPC verslag)
 • Kadastraal plan
 • Bodemattest
 • Stedenbouwkundig uittreksel
 • Keuringsattest van de riolering
 • Postinterventiedossier

 

Zonder deze attesten kan je je appartement niet te koop stellen. Uiteraard neemt jouw persoonlijke vastgoedspecialist  bij Immo AccentA de taak op zich om dit volledig voor je in orde te maken.

Je appartement in Moorsel probleemloos verkopen dankzij Immo AccentA

Het is heel belangrijk dat je als klant met een gerust hart je belangen laat vertegenwoordigen door een vastgoedpartner waar je op kan vertrouwen. Bij Immo AccentA helpen we je graag om jouw vastgoeddroom te realiseren. Laat al je zorgen i.v.m. de verkoop van je appartement oplossen als sneeuw voor de zon. Eén van onze ervaren vastgoedadviseurs begeleidt je persoonlijk doorheen het ganse verkooptraject. Bovendien kan je altijd bij ons terecht met al je vragen.

Neem telefonisch contact op met één van onze medewerkers of kom gerust eens langs in één van onze filialen voor een openhartig gesprek. We kijken er naar uit om met de verkoop van jouw appartement aan de slag te gaan.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling