Appartement verkopen in Iddergem

Appartement verkopen in Iddergem

Heb je plannen om je appartement te verkopen in Iddergem? Vastgoed verkopen doe je niet iedere dag. Het gaat over een behoorlijke som geld. Het laatste wat je wil, is je appartement te goedkoop verkopen of een essentiële fout maken tijdens de verkoop. Daarom doe je best beroep op de expertise van een vastgoedmakelaar uit je eigen regio.

Immo AccentA is thuis in Iddergem. We hebben bovendien veel ervaring met de verkoop van immo. We helpen je dan ook graag met de technische kant van de verkoop zodat jij je daar alvast geen zorgen over hoeft te maken!

Deze taken neemt Immo AccentA met plezier van je over:

 • Accurate waardebepaling van het appartement
 • Verzamelen van alle verplichte en aanvullende documentatie
 • Opstellen van een uitgebreid en overtuigend verkoopdossier
 • Aantrekkelijke marketing van jouw appartement in Iddergem
 • Jouw appartement aanbieden op de vastgoedmarkt via onze verkoopkanalen
 • Geïnteresseerde kopers uitnodigen en rondleiden
 • Biedingen ontvangen en vergelijken
 • Opstellen van de verkoopovereenkomst
 • Jou feliciteren met de snelle verkoop van je appartement

Schatting van de waarde van je appartement in Iddergem

Een vlotte en succesvolle verkoop van vastgoed start met een correcte waardebepaling van jouw appartement. Om de waarde van je appartement te bepalen, houden we met verschillende zaken rekening. Zo kijken we naar het bouwjaar en eventuele renovatiejaar van de woonst. Daarnaast is de bewoonbare oppervlakte en het aantal slaapkamers van belang. Ook de exacte staat van het appartement is belangrijk. We kijken naar de gebruikte materialen, de graad van afwerking en eventuele extra’s. Is je appartement gelegen op het gelijkvloers of is het bereikbaar met een lift? Heb je een terras of tuin? Zijn er nog andere extra’s die het comfort verhogen?

 

Behalve deze vaststaande gegevens wordt er ook rekening gehouden met de exacte ligging van het appartement en het huidige vraag-en-aanbod. Vastgoedprijzen fluctueren regelmatig. Daarom houden we rekening met actuele gegevens over de vastgoedmarkt in jouw gemeente en regio.

Om de correcte vraagprijs voor jouw appartement in Iddergem te bepalen, reken je best op de services van een ervaren vastgoedmakelaar uit eigen regio, zoals Immo AccentA.

Verkoopdossier en marketing

Nu we de juiste vraagprijs voor jouw appartement kennen, is het tijd om de nodige documenten en attesten te verzamelen. Die gegevens voegen we toe aan het verkoopdossier. Bij Immo AccentA geloven we in een uitgebreid verkoopdossier dat potentiële kopers van voldoende informatie voorziet om de knoop door te hakken. We gaan alvast van start met de verplichte documentatie bij de verkoop van vastgoed:

 • EPC attest of energieprestatiecertificaat
 • Bodemattest
 • Keuringsattest van elektrische installatie en riolering
 • Postinterventiedossier bij eventuele renovaties
 • Andere documenten die specifiek zijn voor jouw appartement

Met een uitgebreid verkoopdossier in handen kunnen we van start gaan met het aanprijzen van jouw appartement in Iddergem. We maken aantrekkelijke foto’s van het appartement en stellen het beschikbaar op de vastgoedmarkt. Door samen te werken met een ervaren makelaar krijg je toegang tot een breed spectrum aan verkoopkanalen. Bovendien beschikken we over een ruime portefeuille met geïnteresseerde kopers.

Jouw appartement verkopen in Iddergem

Wil je jouw appartement verkopen in Iddergem, zonder dat je je hoeft af te vragen of je belangrijke stappen over het hoofd gezien hebt? Hoop je op een succesvolle en zorgeloze verkoop van jouw vastgoed? Reken dan op de ervaring van onze makelaars. Immo AccentA is thuis in jouw regio. We helpen je dan ook graag met de verkoop van jouw vastgoed.

Bij ons kan je terecht voor een persoonlijke aanpak die gewoon werkt! Je houdt contact met één makelaar die zich helemaal verdiept in jouw dossier. Zo blijf ook jij op de hoogte van iedere vordering bij de verkoop van je appartement. Neem contact met ons op om meer te ontdekken over onze successtrategie!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling