Appartement verkopen Erembodegem

Appartement verkopen in Erembodegem

Wil je jouw appartement verkopen in Erembodegem? Dan doe je best beroep op de expertise van een professioneel vastgoedkantoor. Er komt namelijk heel wat kijken bij de verkoop van een appartement. Er moet een correcte waardebepaling gebeuren. Daarna moet het verkoopdossier worden samengesteld met alle verplichte en aanvullende documentatie over het pand. Dan kan de zoektocht naar geïnteresseerde kopers van start gaan. De officiële verkoopovereenkomst wordt opgesteld en de uiteindelijke verkoop wordt in goede banen geleid door jouw makelaar.

Immo Accenta is een vastgoedkantoor met ervaring in jouw regio. We zijn dan ook de ideale partner om een zorgeloze en vlotte verkoop van je appartement te garanderen. Onze makelaars helpen je graag om je appartement snel te verkopen aan een goede prijs.

Dit kunnen wij voor jou betekenen:

 • Accurate waardebepaling van het vastgoed
 • Verzamelen van de benodigde documentatie
 • Opstellen van een compleet verkoopdossier
 • Aantrekken van potentiële kopers
 • Marketing van je appartement op de vastgoedmarkt
 • Geïnteresseerde kandidaten rondleiden in het pand
 • Biedingen met elkaar vergelijken en bieders contacteren
 • Afronden van de verkoop

Correcte waardebepaling van je appartement

Voordat een appartement te koop kan worden aangeboden, moet de waarde van het vastgoed bepaald worden. Het is dan ook de eerste stap in de verkoop van het vastgoed.

Appartementen die aan de juiste prijs worden aangeboden op de vastgoedmarkt worden sneller verkocht en dat is de droom van iedere verkoper. Wil je jouw appartement verkopen in Erembodegem? Immo Accenta helpt je bij het bepalen van de correcte waarde van het vastgoed.

Om de prijs van het appartement te schatten, houden we rekening met verschillende aspecten van het vastgoed. We brengen een bezoek aan je appartement om het pand te bekijken en inspecteren. Heb je documentatie van de verschillende installaties in het appartement? Dan hou je die best bij de hand wanneer wij langskomen voor een bezoek.

De waardebepaling is gebaseerd op de feitelijke gegevens van het appartement: bouwjaar en renovatiejaar, bewoonbare oppervlakte, aantal slaapkamers en graad van afwerking. Uiteraard zijn er nog andere aspecten waarmee we rekening houden, zoals de exacte ligging van het pand en de extra faciliteiten die beschikbaar zijn.

Opstellen van het verkoopdossier

Het verkoopdossier van het appartement bevat nodige informatie en documentatie. Om jouw appartement in Erembodegem te verkopen, moet je enkele verplichte verslagen kunnen voorleggen. Wij zorgen ervoor dat je deze documenten in handen krijgt en we voegen ze toe aan het dossier.

Immo Accenta is op de hoogte van de Belgische wetgeving en we weten dan ook perfect wat je wel en niet nodig hebt om de verkoop te kunnen realiseren. Daarnaast voegen we extra informatie toe aan het dossier die eventuele kopers kan overtuigen om voor jouw appartement te kiezen.

 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Bodemattest
 • Attest over de overstromingsgevoeligheid van de grond
 • Keuringsattest van de elektrische installatie en riolering
 • Attesten van andere installaties, zoals zonnepanelen of stookolietank

Jouw appartement verkopen in Erembodegem?

Wil je jouw appartement in Erembodegem snel en zorgeloos verkopen? Immo Accenta staat aan je zijde van bij de waardebepaling tot de effectieve verkoop van het vastgoed. We zijn thuis in de regio en hebben een ruim portfolio met potentiële kopers. Een samenwerking met ons vastgoedkantoor betekent dat je directe toegang krijgt tot een breed scala aan marketing mogelijkheden en geïnteresseerde kopers.

Immo Accenta gaat voor een persoonlijke aanpak waarbij je door één vaste makelaar begeleid wordt. Die makelaar is dan ook op de hoogte van iedere verwikkeling of wijziging in jouw dossier. Doe beroep op de expertise van een ervaren vastgoedmakelaar die thuis is in jouw regio. Neem contact met ons op om te ontdekken wat wij voor je kunnen betekenen.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling