Appartement verkopen Dilbeek

Ga je je appartement verkopen in Dilbeek, dan weet je vast ook dat bij een verhuizing heel wat komt kijken. Van administratie en papierwerk, zoals attesten en verslagen, tot de perfecte foto’s én de juiste verkoopprijs. Kandidaat-kopers moeten alle informatie voorhanden hebben, zodat ze in een oogopslag alle troeven kunnen zien van wat misschien wel hun nieuwe stekje wordt.

Om je appartement in Dilbeek te verkopen, moet je dus alle puntjes op de i zetten. Een vastgoedexpert zoals Immo Accenta is je beste kans op succes. Niet alleen kan je rekenen op onze jarenlange ervaring en onze expertise op de vastgoedmarkt, maar ook ons enthousiasme zorgt ervoor dat de verkoop van je appartement in Dilbeek een snelle start en een succesvol einde kent.

Appartement verkopen in Dilbeek? Zo werkt het

Een appartement verkopen vraagt inzet, kennis en ijver. Een vastgoedpartner zoals Immo Accenta kan dit voor je doen:

 • Objectieve waardebepaling van je appartement in Dilbeek
 • Ondersteuning bij het verzamelen van alle nodige attesten en documenten
 • Een uitgebreid en compleet verkoopdossier
 • Adverteren en aanprijzen van je appartement via de juiste kanalen
 • Aantrekken, begeleiden en rondleiden van kandidaat-kopers
 • Biedingen vergelijken
 • Opstellen van de officiële verkoopovereenkomst
 • De verkoop van je appartement in Dilbeek afronden

 

De waarde van je appartement bepalen

Je appartement in Dilbeek succesvol verkopen begint bij een correcte waardebepaling. Om de correcte waarde te bepalen, gaan we objectief te werk. Dat betekent dat we rekening houden met concrete gegevens. Denk daarbij aan het bouwjaar, de bewoonbare oppervlakte en het aantal slaapkamers. Ook extra faciliteiten, eventuele renovaties en de ligging van het appartement hebben een invloed op de uiteindelijke waardebepaling.

Een correcte verkoopprijs is een niet te onderschatten factor in de succesvolle verkoop van je appartement in Dilbeek. Daarom kan je bij Immo Accenta altijd rekenen op een duidelijke, objectieve en correcte waardebepaling.

De juiste attesten, verslagen en certificaten

Een appartement verkopen in Dilbeek gaat gepaard met heel wat papierwerk. Die documentatie zorgt ervoor dat alle relevante informatie ter beschikking is van de potentiële koper. Heel wat documenten en attesten zijn verplicht. Je kan ook aanvullende documentatie aanbieden. Transparantie kan namelijk een doorslaggevende factor zijn bij de verkoop van je appartement.

Een compleet verkoopdossier opstellen is een noodzakelijke taak die veel kennis en aandacht vraagt. Immo Accenta helpt je daarom bij het verzamelen van alle verplichte verslagen en attesten. Je kan bovendien rekenen op ons advies over welke documentatie nog nuttig kan zijn om je appartement in Dilbeek te verkopen.

 

Denk hierbij onder meer aan:

 • Energieprestatiecertificaat (EPC)
 • Keuringsattest van elektriciteit, waterafvoer en riolering
 • Bodemattest
 • Informatie over overstromingsgevoeligheid
 • Verslagen en attesten relevant voor jouw appartement

Je appartement in Dilbeek succesvol verkopen met een ervaren partner

Als vastgoedkantoor in Dilbeek en de omliggende regio weet Accenta wat er speelt op de lokale vastgoedmarkt. We kunnen bovendien terugvallen op onze jarenlange ervaring, onze expertise en ons uitgebreid klantenbestand. Een lokale makelaar kent niet alleen de buurt en haar troeven, maar ook de mensen uit de streek. Dat maakt ons de perfecte partner om jouw appartement in Dilbeek te verkopen.

Een van onze ervaren makelaars is je vaste aanspreekpunt je doorheen het hele proces. Dat betekent dat je kan rekenen op een persoonlijke service én een efficiënt verloop van je dossier. Klaar om je appartement in Dilbeek te verkopen? Neem contact op met Immo Accenta. Laat je begeleiden door een vastgoedexpert die niet alleen perfect de lokale markt kent, maar die ook alles uit de kast haalt om van jouw verkoop een succesverhaal te maken.

 

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling