Appartement verkopen in Denderleeuw

Je appartement verkopen in Denderleeuw? De verkoop van vastgoed is een grote beslissing en omvat handelingen die je niet iedere dag uitvoert. Het gaat bovendien over een behoorlijke som geld en je wil in geen geval verkeerde beslissingen nemen of belangrijke aspecten uit het oog verliezen. Een ervaren vastgoedmakelaar in je eigen regio is de perfecte partner om je doorheen het vastgoed landschap te loodsen.

Laat je adviseren door een expert om je appartement vlot te verkopen aan een mooie prijs. Immo AccentA is een ervaren vastgoed makelaar die je graag helpt om een mooi bod te krijgen op jouw appartement in Denderleeuw.

Dit kunnen wij alvast voor jou doen:

 • Realistische waardebepaling van je vastgoed
 • Opstellen van een uitgebreid verkoopdossier
 • Verzamelen van benodigde documentatie
 • Jouw appartement aanprijzen op de vastgoedmarkt
 • Biedingen ontvangen en met elkaar vergelijken
 • Kandidaat kopers ontvangen en rondleiden in je appartement
 • Opstellen van de officiële verkoopovereenkomst
 • De verkoop van je appartement in Denderleeuw succesvol afronden

Realistische waardebepaling van je appartement in Denderleeuw

De correcte waarde van je appartement is een belangrijke factor bij de verkoop van je vastgoed. Zelf een gokje doen naar de prijs is meestal niet de beste oplossing.

Tijdens het bepalen van de waarde van je appartement houden we namelijk rekening met een heleboel verschillende aspecten: zoals het bouwjaar en eventuele renovatiejaar van je vastgoed. Daarnaast zijn er verschillende factoren die de waarde van je vastgoed verhogen of misschien verlagen.

De exacte ligging van het pand en de nabijheid van verschillende faciliteiten is belangrijk. Ook de afwerkingsgraad en de gebruikte materialen in het appartement hebben een invloed op de waarde. We houden ook rekening met het aantal slaapkamers, de aanwezigheid van een lift of garage en andere extra’s waar het appartement over beschikt.

Om de correcte waarde van jouw vastgoed te bepalen voordat je jouw appartement in Denderleeuw te koop aanbiedt, reken je best op de professionele services van een ervaren vastgoedmakelaar. Immo AccentA is gespecialiseerd in vastgoed. We bepalen dan ook graag de actuele waarde van jouw appartement.

Uitgebreid verkoopdossier en documentatie

Nu je perfect weet welke prijs je kan vragen voor je vastgoed, moeten er nog een heleboel andere zaken gebeuren. Er moet een uitgebreid verkoopdossier worden opgesteld waarmee kandidaat kopers zichzelf kunnen informeren over de specificaties van jouw appartement.

Dit dossier bevat de verplichte documentatie die nodig is om een pand te verkopen. Immo AccentA houdt van goed geïnformeerde kopers. Daarom voegen we zo veel mogelijk extra informatie toe aan jouw verkoopdossier.

 • Bodemattest van de grond en omgeving
 • Keuringsverslag van de elektrische installatie en eventuele zonne-installatie
 • Keuringsverslag van de riolering en watervoorziening
 • EPC verslag of verslag van de energieprestaties van het appartement
 • Postinterventiedossier bij verbouwingen
 • Andere documentatie over de specificaties van jouw appartement

Jouw appartement verkopen in Denderleeuw of de omliggende regio?

Wil je jouw appartement verkopen in Denderleeuw? Dan kies je best voor een vastgoedmakelaar die thuis is in jouw regio. Immo AccentA heeft ervaring met vastgoed in Denderleeuw en de omliggende regio. We weten dan ook perfect welke appartementen en woningen er momenteel te koop staan, hoeveel deze kosten en hoe lang ze al worden aangeprijsd op de vastgoedmarkt. In dat landschap kunnen we jouw appartement labelen met een correcte prijs.
We hebben bovendien toegang tot een ruim klantenbestand met geïnteresseerde kopers die op zoek zijn naar appartementen in Denderleeuw of een nabijliggende gemeente.

Neem dus zeker contact op met onze vastgoedexperts voordat je jouw appartement te koop aanbiedt! Wij helpen je graag met de verkoop van jouw vastgoed.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling