Appartement verkopen Affligem

Wil je jouw appartement verkopen in Affligem? De verkoop van een appartement is een ingewikkelde onderneming. Er komt namelijk heel wat kijken bij de verkoop van vastgoed. Zo moet de waarde van jouw appartement geschat worden. Er moeten ook een hele reeks documenten verzameld worden om je verkoopdossier compleet te maken. De Belgische wetgeving bepaalt een hele waslijst aan attesten en documenten die je moet kunnen voorleggen wanneer je jouw appartement wil verkopen in Affligem of in een andere Belgische gemeente.

Laat je adviseren door een vastgoedexpert om een goed bod te ontvangen voor jouw appartement. Immo Accenta is een ervaren vastgoedkantoor in de regio. We kennen Affligem en de omliggende gemeenten erg goed en hebben een uitgebreid klantenbestand met potentiële kopers! Ga voor een snelle en succesvolle verkoop van jouw appartement en kies voor een vlotte samenwerking met Immo Accenta!

Vraag ons advies
Gratis schatting

Het verloop van de verkoop van jouw appartement

Dit kunnen we voor je betekenen:

 • Correcte schatting van de waarde van het vastgoed
 • Verzamelen van de nodige attesten en documenten
 • Opstellen van een uitgebreid verkoopdossier
 • Adverteren en marketing van jouw appartement op de vastgoedmarkt
 • Kandidaat kopers een rondleiding geven en overtuigen
 • Binnenkomende biedingen vergelijken
 • Opstellen van een officiële verkoopovereenkomst
 • Afronden van de verkoop van je appartement in Affligem

Schatting van de waarde van je appartement

Een appartement verkopen in Affligem begint met een goede waardebepaling. Dat is dan ook de eerste handeling die we uitvoeren als jouw vastgoedpartner. We bepalen de correcte prijs voor jouw appartement aan de hand van een aantal vaststaande gegevens. Zo kijken we naar het bouwjaar van het appartement. Zijn er renovaties gebeurd? Dan nemen we die mee in onze beschouwing. Daarna bekijken we de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers, de ligging en eventuele extra faciliteiten die aanwezig zijn. Op die manier kunnen we je een duidelijk en correct beeld geven van de actuele waarde van jouw appartement in Affligem.

Verkoopdossier voor jouw appartement in Affligem

Om jouw appartement in Affligem vlot te verkopen aan de best mogelijke prijs, stellen we een compleet verkoopdossier op. Dit dossier bevat alle informatie die wettelijk verplicht is, maar eventueel ook extra informatie die potentiële kopers kan overtuigen om een goed bod te doen. Hoe meer informatie we kunnen vervatten in het verkoopdossier, hoe groter de kans dat kandidaat kopers de knoop sneller doorhakken. Geïnteresseerde kopers zijn namelijk sneller geneigd om de knoop door te hakken, wanneer ze voldoende geïnformeerd zijn over de kenmerken van het pand.

Immo Accenta is goed op de hoogte van de huidige wetgeving. We weten bovendien perfect welke informatie een kandidaat koper graag ontvangt en voegen deze toe aan het dossier. Deze documenten en attesten moeten alvast verplicht worden toegevoegd aan het verkoopdossier:

 • EPC verslag of energieprestatiecertificaat
 • Keuringsattest van de waterafvoer en riolering
 • Attest van de keuring van de elektriciteitsvoorzieningen
 • Bodemattest
 • Attest over het overstromingsrisico
 • Eventuele andere verslagen die specifiek zijn voor jouw appartement

Snel en vlot je appartement verkopen in Affligem

Doe beroep op de ervaring en expertise van een ervaren vastgoedkantoor in de regio. Immo Accenta kent het klappen van de zweep en is thuis in Affligem en omgeving. We beschikken over een klantenbestand met geïnteresseerde kopers in de regio en zijn de perfecte vastgoedpartner die je kan bijstaan tijdens iedere stap van het proces. Ontzorg jezelf en kies voor een vlotte verkoop van je appartement. Door in zee te gaan met een vastgoedexpert weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet en dat je jezelf de best mogelijke kansen geeft op een goede verkoop!

Jouw appartement verkopen in Affligem? Neem vandaag nog contact op met Immo Accenta. Wij kiezen voor een professionele, maar persoonlijke aanpak waarbij iedere partij de service krijgt die ze verwachten! Bij Immo Accenta houd je contact met jouw persoonlijke contactpersoon die helemaal op de hoogte is van jouw dossier. Zo kan je ten alle tijden informatie inwinnen over de stand van zaken en eventuele vorderingen bij de verkoop van je appartement in Affligem.

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling