Appartement verkopen Aalst

Heb je plannen om jouw appartement in Aalst te verkopen? Er komt heel wat kijken bij de verkoop van een appartement. Je moet een heleboel documenten in orde brengen, verslagen verzamelen en officiële attesten laten opstellen. Daarna moet het appartement aangeprezen worden op de vastgoedmarkt. Er moet een verkoopdossier opgesteld worden en uiteindelijk moet er een officiële verkoopovereenkomst worden opgemaakt die door jou en de koper ondertekend worden. Een appartement verkopen in Aalst is dus ietsje ingewikkelder dan het lijkt en je kiest er dan ook best voor om je te laten bijstaan door een expert!

Immo Accenta heeft ervaring met de vastgoedmarkt en is dan ook de ideale partner om je bij te staan bij de verkoop van jouw appartement in Aalst. We kennen alle procedures en kunnen je helpen om jouw appartement in Aalst snel en succesvol te verkopen.

Contacteer ons
Gratis schatting

Wij kunnen je helpen procedure voor het verkopen van jouw appartement

 • Correcte waardebepaling van je appartement in Aalst
 • Samenstellen van een compleet verkoopdossier
 • Assistentie bij het verzamelen van de nodige documenten en attesten
 • Aanprijzen van jouw appartement op de vastgoedmarkt
 • Geïnteresseerde kopers rondleiden en overtuigen
 • Biedingen ontvangen en vergelijken
 • Officiële verkoopovereenkomst opstellen
 • De uiteindelijke verkoop van je appartement

Waardebepaling van je appartement

De waardebepaling van je appartement in Aalst is de eerste stap in de verkoop van jouw appartement. Een correcte schatting van het vastgoed is een broodnodige handeling voor een succesvolle verkoop. Appartementen die meteen aan de correcte verkoopprijs worden aangeboden op de markt, worden sneller verkocht. Immo Accenta komt bij je langs om jouw appartement aan een grondig onderzoek te onderwerpen. We bepalen de juiste prijs van je appartement aan de hand van aantoonbare gegevens. Zo houden we rekening met de bewoonbare oppervlakte, het aantal slaapkamers en het bouwjaar van het vastgoed. Eventuele renovatiewerken worden in rekening gebracht. Ook de ligging van het appartement en de extra faciliteiten die aanwezig zijn, worden meegerekend in de actuele waarde van je appartement in Aalst.

Attesten en verslaggeving

Om een appartement in Aalst te kunnen verkopen, moet je de nodige documentatie kunnen voorleggen. Naast de verplichte documenten en attesten kan je er ook voor kiezen om aanvullende documentatie te voorzien. Wanneer jij als verkoper veel informatie kan aanbieden over de specificaties van je appartement, zullen potentiële kopers sneller geneigd zijn om de knoop door te hakken. Kopers nemen namelijk liever een goed geïnformeerde beslissing waarbij ze exact weten wat ze kopen.

Immo Accenta helpt je bij het samenstellen van het complete verkoopdossier. We weten welke verslagen en attesten verplicht zijn en welke documentatie de doorslag kan geven voor een eventuele koper.

 • Energieprestatiecertificaat of EPC verslag
 • Keuringsattest van elektriciteit en riolering
 • Bodemattest
 • Verslaggeving over de overstromingsgevoeligheid van het appartementsgebouw
 • Specifieke attesten voor de aanwezig installaties

Jouw appartement in Aalst succesvol verkopen

Immo Accenta is een vastgoedkantoor in Aalst. We kennen de regio goed en hebben een uitgebreid portfolio met klanten die op zoek zijn naar vastgoed in de regio. Wij zijn dan ook de perfecte partner voor de verkoop van jouw appartement in Aalst. Kies voor een samenwerking met een ervaren professional om de verkoop van jouw appartement zorgeloos en snel te laten verlopen. Immo Accenta assisteert je tijdens iedere stap van het proces en wij zorgen ervoor dat jij als verkoper niets over het hoofd ziet.

Doe beroep op de expertise van onze vastgoedmakelaars. Wij helpen je graag verder met de verkoop van je appartement in Aalst. Bij Immo Accenta word je begeleid door één makelaar die jouw dossier door en door kent. Je hebt contact met één contactpersoon die op de hoogte is van alle vorderingen in de verkoop van je appartement. Op die manier garanderen we een persoonlijke service en een efficiënte opvolging van jouw dossier. Neem contact met ons op om de verkoop van je appartement in goede banen te leiden!

GEVARIEERD AANBOD
PERSOONLIJKE AANPAK
FLEXIBILITEIT
DYNAMISCH TEAM
Gratis Waardebepaling